Supărare mare pentru Rîmbu, sediu nou pentru DSP Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Supărare mare pentru Rîmbu, sediu nou pentru DSP Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 14 decembrie 2017   •   1 comentariu

Supărare mare pentru Rîmbu, sediu nou pentru DSP Suceava

 

 

 

Managerul Spitalului Județean Suceava Vasile Rîmbu arată pisica noii conduceri DSP Suceava, după ce inspectorii au controlat câteva secții ale celui mai important spital din județ. Concluziile prezentate presei nu au fost prea măgulitoare pentru Rîmbu, mai ales că se vorbește de aglomerarea secțiilor neurochirurgie și ortopedie, fapt care diminuează calitatea actului medical.

Degrabă săritoriu la supărare, șeful spitalului cere ajutorul prefectului Adomnicăi și a preşedintelui Consiliului Judeţean Flutur pentru a-i lăsa pe cei de la DSP fără sediul impozant de pe strada Scurtă. Și vrea cu tot dinadinsul să-i mute nu chiar departe, mai spre bulevard, în clădirea Centrului pentru Transfuzii Sanguine.  Ați ghicit, în locul ocupat acum de inspectorii și angajații sanitari, șeful spitalului vrea să facă un ambulatoriu nou-nouț.  Asta deoarece actualul este mereu aglomerat și se impune extinderea.  Clar, nu ?

Luați prea în scurt, Adomnicăi și Flutur au dat răspunsuri diplomatice, de genul vom vedea, vom analiza, vom chema la discuții…

Bănuim că toată tevatura de final de an nu s-ar fi iscat dacă Serviciul Control în Sănătate Publică Suceava din cadrul DSP nu ar fi lovit direct în mândria șefimii spitalului.  Totul ar fi decurs în linia suportabilității, ca și până acum…  Așa, însă, Râmbu s-a simțit dator să-și arate mușchii!

Așteptăm replica directorului Jureschi de la DSP, nu de alta, dar dacă e bâlci, bâlci să fie! Nu numai pentru sediul DSP, ci și pentru locurile de parcare ocupate abuziv!  Dreptate până la capăt!

 

 

 

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 14 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 14, 2017 @ 2:46 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

1 comentariu

 1. Xerica spune:

  Vai!! Dar cit doare adevarul despre aglomerarea sectiilor!! Inteadevar dnul manager s a straduit !! Dar asta nu are de a face nimic cu supraaglomerarea sau infectiile nosocomiale!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string LLOU7m to the field below: