Proiectul modernizării parcărilor dintre blocuri, respins a treia oară de consilierii locali PSD Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Proiectul modernizării parcărilor dintre blocuri, respins a treia oară de consilierii locali PSD Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 14 decembrie 2017   •   Fara comentarii

*ei au motivat prin lipsa inventarierii spațiilor verzi

Consilierii locali PSD nu au votat nici azi, pentru a 3 –a oară, proiectul inițiat de liberalii Ion Lungu și Lucian Harșovschi referitor la modernizarea parcărilor dintre blocuri.

Lungu a început optimist, spunând că  “mâine vom finaliza registrul spațiilor verzi, e bine să aprobăm aceste propuneri de parcări pe care să le prindem în bugetul pe 2018”,  iar Harșovschi a plusat :  “Poate vom reuși să votăm aceste parcări, am purtat discuții cu colegii PSD, ceea ce au propus s-a votat, bineînțeles ulterior vom mai putea face înbunătățiri”.

În schimb, la discuții, social democrații nu s-au lăsat înduplecați, Gabriel Buciac ( în ultima perioadă extrem de vocal ) replicând că  “am sperat să nu fie acest proiect pe ordinea de zi, se dorește învrăjbirea sucevenilor între ei.  Nu suntem nici ipocriți, nici nebuni să nu conștientizăm că nu e nevoie de locuri de parcare, dar haideți să le facem într-un mod eficient și modern, nu alandala”,  în timp ce colegul de partid Andrei Păduraru a spus că  “noi vrem să facem ceva mult mai elaborat, parcări supraterane, asta înseamnă modernizare, nu scoaterea unor parcele și inventarierea lor”.

Potrivit proiectului liberal, în cartierele Sucevei sunt 4.364 locuri de parcare care ar putea fi reabilitate, în acest moment fiind acoperite cu pietriș, nisip, materiale de construcție.

Rezultatul : 15 voturi pentru, 4 împotrivă, 3 abțineri, ceea ce înseamnă că aleșii ALDE au votat pentru, alături de colegii din PNL și PMP.

Pentru a trece, proiectul ar fi avut nevoie de 16 voturi.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 14 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 14, 2017 @ 5:00 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string RHsF8k to the field below: