Hai că s-au luat boii de la bicicletele samsarilor de la Înmatriculări. E bine, doamnă! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Hai că s-au luat boii de la bicicletele samsarilor de la Înmatriculări. E bine, doamnă!

De    •   Publicat acum 2 ani, 13 decembrie 2017   •   Fara comentarii

 Hai că s-au luat boii de la bicicletele samsarilor de la Înmatriculări. E bine, doamnă!

 

Prefectul județului Suceava, dna Mirela Adomnicăi, a anunțat ieri că activitatea Servicului Înmatriculări Vehicule și Eliberare Permise Auto din incinta mallului din municipiul reședință de județ a fost deblocată, iar celor vinovați li s-au luat boii de la bicicletă. Instituția Prefectului a constatat că aglomerația de la înmatriculări a fost cauzată de 10 băieți deștepți care au făcut 3.000 de programări fictive, însă mai departe nu a mai descoperit nimic și nici nu poate lua vreo măsură împotriva lor.

Ceea ce nu a descoperit dna prefect Adomnicăi este că samsarii vând aceste locuri de ani buni fără ca cineva să se sesizeze, iar acum, de când guvernele Dragnea au dat liber la adus rable cu nemiluita de prin toată Europa, afacerea a prosperat.

Probabil pentru că dna prefect a aflat recent că de partea cealaltă, la ghișee și în birouri, lucrează oameni aflați în subordinea domniei sale și care ar fi trebuit să sesizeze această situație de ani de zile, dar nu știu din ce motive, le-a cam scăpat. Probabil prea multă treabă, prea multe treburi…  Sperăm că acum, dacă tot a aflat, să ducă treaba până la capăt și să rezolve situația, să nu ne trezim că peste o lună le sar nasturii celor care vor să înmatriculeze o mașină.

Eu am rezerve că se va rezolva ceva, mai ales că dnei Adomnicăi îi cam place să aglomereze lucrurile.  Ea a decis mutarea în municipiul reședință a probei practice de traseu pentru obținerea permisului de conducere auto  și desființarea punctelor de examen din  Vatra Dornei, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc și Rădăuți.  Iar în județul Suceava școlile de șoferi au doar  vreo 300 de mașini.  Oare cum va fi atunci, dna prefect ?  Tot de la samsari ni se va trage ?

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 13 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 13, 2017 @ 9:12 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string yR8T1d to the field below: