Final de an cu o înfrângere previzibilă: CSU Suceava – Steaua București 24-29 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Final de an cu o înfrângere previzibilă: CSU Suceava – Steaua București 24-29

De    •   Publicat acum 2 ani, 13 decembrie 2017   •   Fara comentarii

*aruncări ratate 21-22  /  minute eliminare 8-4 

 

 

În această seară, în ultima partidă din acest an a Ligii Naționale,  CSU Suceava (tricouri albe) s-a înclinat în fața  Stelei București, liderul campionatului, cu  24-29 (14-16).

Partida a început în nota de dominare a oaspeților, care în minutul 3 conduceau cu 3-0, după care sucevenii au egalat prin golurile lui Sandu, Baican și Sipka. Bucureștenii preiau din nou conducerea cu 6-3, sucevenii egalează din nou la 6, după care preiau conducerea în minutul 21 Burlacu înscriind pentru 11-8.
Antrenorul Chiruț joacă în apărare cu Baican, Burlacu și I.Tcaciuc, dar greșelile pe atac nu permit desprinderea sucevenilor pe tabelă. În plus, deciziile arbitrilor sunt vădit împotriva gazdelor, fapt care inflamează tribunele la sfârșitul primei reprize, când este nevoie chiar de intervenția agenților de pază pentru a calma câțiva suporteri.

 

Cea de-a doua parte începe în nota de dominare a bucureștenilor, care, deși nu domină copios, profită de inexactitățile apărării și ratările lui Sipka, Burlacu și Olariu. În minutul 42, bucureștenii conduceau cu 21-17, iar forțările lui Șoldănescu și Ciubotariu nu mai pot suplini lipsa de eficiență a colegilor. Pivotul Baican termină meciul cu mâneca dreaptă a tricoului ruptă, dovadă a încleștărilor de la semicerc.

Cel mai bun marcator al  CSU  a fost Ciubotariu cu 7 goluri. Sucevenii vor petrece sărbătorile cu gândul la evoluții mai constante în 2018, dar și cu speranțe de finanțare corespunzătoare din partea autorităților locale. 

 

 


RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 13 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 13, 2017 @ 10:33 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string SWgBLz to the field below: