Mai ușor cu politica și mai mult cu administrația, coane Bobi - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Mai ușor cu politica și mai mult cu administrația, coane Bobi

De    •   Publicat acum 2 ani, 12 decembrie 2017   •   Fara comentarii

Mai ușor cu politica și mai mult cu administrația, coane Bobi
 –
 –
 –

Ședința Consiliului Județean Suceava de ieri i-a oferit prilejul consilierului social-democrat Dan Ioan Cușnir să sară iarăși la beregata președintelui PNL Gheorghe Flutur, un meci vechi și lipsit de finalitate practică.  Recent alesul președinte al OM PSD Suceava s-a aprins când șeful liberal nu a specificat în clar, să audă toată lumea, că suma de 9.059.000 lei alocată Spitalului Județean Suceava a venit de la guvernul PSD al domniei sale. Remarca activistă a deschis discuțiile și s-a ajuns la replici acide care nu cred că interesează pe vreun sucevean, doar îi creează dlui Cușnir senzația că drumul în partid îi va fi mai lin.
M-aș fi așteptat ca social-democratul, manager al unei firme private, să priceapă că până se va face regionalizarea (un proiect  lăsat în drum de șeful PSD Liviu Dragnea pe vreamea când era ministru), consiliile județene trăiesc din banii alocați de la București. Și m-aș mai fi așteptat ca dl Cușnir să știe că politica și administrația sunt două lucruri diferite, iar pentru meciurile sale cu dl Flutur pe teme politice poate folosi comunicate de presă cu sigla și ștampila PSD. La fel ar trebui să procedeze și liberalul.

Nu cred că dl Cușnir  știe că în fruntea țării stă un guvern PSD, și nu greșesc când spun că stă.  Pentru Suceava mai mult a stat și a scris cifre pe care nu le-a acoperit cu alocări reale, ci cu vorbe și declarații politice

Suceava nu există la nivel central pentru PSD, iar organizația județeană  este un loc unde bogații partidului mai fac câte un chiolhan la rudele sărace din Moldova. Atât, în rest povești.

Și dacă tot suntem la capitolul clarificări, să spunem că și guvernul Sorin Grindeanu, și guvernul Mihai Tudose, sunt de fapt guvernele șefului său Liviu Dragnea, și dacă cineva a dat bani la Spitalul Județean Suceava, acela este Dragnea, nu Flutur, nu Cușnir.
Pe logica matale, coane Bobi DIC!

 SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 12 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 12, 2017 @ 5:38 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string iqGzrb to the field below: