Ratări exasperante: CSU Suceava - HC Constanța 23-31 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Ratări exasperante: CSU Suceava – HC Constanța 23-31

De    •   Publicat acum 2 ani, 10 decembrie 2017   •   Fara comentarii

*aruncări ratate 22-17 / minute eliminare 12-8

 

 

 

În această seară, în prima etapă a returului Ligii Naționale, CSU Suceava (tricouri albe) nu a mai reușit performanța din primul meci al campionatului când a învins la Constanța la 6 goluri diferență, trebuind să se recunoască înfrântă cu 23-31 (13-18).

La începutul meciului a fost păstrat un moment de reculegere în memoria regelui Mihai. Toți spectatorii au primit flyere editate de Direcția Generală Anticorupție cu mesajul “Nu lăsa corupția să afecteze viitorul copilului tău” și în care era amintit și numărul tel verde 0800.806.806 la care pot fi sesizate potențiale fapte de corupție.

Sucevenii înscriu primul gol prin Târzioru, urmează ratări la ambele porți, Ciubotariu egalează la 3 în min. 5, după care oaspeții se distanțează pe tabelă până la final. În min. 15, Sipka înscrie pentru 8-9, apoi Sandu micșorează diferența la 10-11, dar Baican  ratează singur cu portarul în trei situații clare de gol. În min. 24, constănțenii conduceau cu 16-10, după alte serii de ratări ale lui Ciubotariu, Burlacu și Sandu. Baican se va revanșa apoi cu trei lovituri de la 7 metri reușite.
În cea de-a doua repriză, în min. 34, locul portarului Bobeică este luat de antrenorul secund Andrei, care intră pe teren la scorul de 15-20. Antrenorul Chiruț ține în apărare trioul masiv Baican-Burlacu-Tcaciuc, dar și așa gazdele abia se apropie la 20-23 în min. 40 prin golul lui Ciubotariu. Urmează o serie de decizii ale arbitrilor îndreptate clar împotriva CSU, dar și greșeli pe contraatac și ratări stupefiante ale lui Sipka, Olariu, Ciubotariu și Alexa.
Nervii jucătorilor ambelor echipe cedează, dovadă numărul minutelor de eliminare, iar Târzioru mai are o răbufnire în min. 56, când duce scorul la 23-28.
În ultimele minute intră pe teren și Șoldănescu, nerefăcut complet, dar soarta meciului era pecetluită. Cel mai bun marcator al sucevenilor a fost Ciubotariu cu 9 goluri.

 


RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 10 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 10, 2017 @ 10:44 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 7S6Ya1 to the field below: