Zâmbete și veselie la Grădinița Specială din Fălticeni de "Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Zâmbete și veselie la Grădinița Specială din Fălticeni de “Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități”

De    •   Publicat acum 2 ani, 5 decembrie 2017   •   Fara comentarii

Luni 4 decembrie 2017, la Grădinița Specială a fost o zi deosebita, am sărbătorit  ,,Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilității”( 3 decembrie) – alături de voluntarii de la ,,Animatori Petreceri Copii Suceava” și Lumea Mascotelor” – Barduc Natalia, Vîrtosu Corina, Casandra Daniela, Ursu Carolina, Prisacari Iuliana, Salajan Marina, cadre didactice din grădiniță  și elevii voluntarii ai Colegiului ,,Vasile Lovinescu” Fălticeni.

O zi încărcată de emoție, veselie, jocuri muzicale, jocuri interactive și pictură pe față în mijlocul personajelor din poveste. Activitatea face parte dintr-un șir de activități stabilite în cadrul Proiectului de Acțiune Comunitară ,,Visăm împreună la o lume mai bună” din cadrul Stategiei Naționale de Acțiune Comunitară (S.N.A.C.)- bazat pe voluntariat.

Mulțumiri tuturor celor care au făcut posibilă această minunată activitate, pentru implicare necondiționată, pentru faptul că au reușit s-ă aducă pe chipurile copiilor  preșcolari zâmbete, bucurie și bună dispoziție!  ?


Prof. Amarie Mariana – Coordonator S.N.A.C .

Grădinița Specială Fălticeni

 

    Print       Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string PIathW to the field below: