Serviciul Înmatriculări Vehicule și Eliberare Permise Suceava : locuri blocate cu rezervări pe serii fictive de șasiu - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Serviciul Înmatriculări Vehicule și Eliberare Permise Suceava : locuri blocate cu rezervări pe serii fictive de șasiu

De    •   Publicat acum 2 ani, 5 decembrie 2017   •   Fara comentarii

În urma   măsurilor de eficientizare a activității la Serviciul Înmatriculări Vehicule și Eliberare Permise auto, s-a constatat că ieri nu au fost onorate toate rezervările online, atât la înmatriculări definitive, cât și la cele provizorii.

La înmatriculări provizorii, pe cele 97 rezervări online s-au prezentat 49 de persoane, iar la înmatriculări definitive pe cele 156 rezervări online s-au prezentat 112 persoane.

Prefectul Mirela Adomnicăi a explicat  că  „locurile au fost blocate cu rezervări  pe serii fictive de șasiu”,  iar persoanele respective nu s-au mai prezentat  în momentul în care au înțeles că se va verifica dacă seria de la programare corespunde cu cea din dosar. 

Ea a precizat că persoanele care,  din diferite motive, nu pot onora programarea  sunt rugate să și-o anuleze, pentru ca locul eliberat să poată fi folosit de un alt utilizator.

Îi rugăm pe cei care vor să se reprogrameze în avans să urmărească eliberarea locurilor.

Cetățenii trebuie să știe că nu putem face noi anularea cu relocare pe locurile eliberate, întrucât nu avem de unde ști dacă persoanele  care s-au programat și pe care vrem să le relocăm  au dosarul  complet în vederea înmatriculării.

Există posibilitatea ca mașina să nu treacă de verificarea RAR-ului, din anumite motive a spus Adomnicăi.

Potrivit reprezentanților Serviciului  Înmatriculări Vehicule și Eliberare Permise, deși s-a anunțat că din 4 decembrie vor fi onorate doar programările online, la cele două ghișee se prezintă,  în continuare, persoane fără programare, aglomerând spațiul.

Reamintim că, în urma măsurilor dispuse, numărul de rezervări  online pentru înmatriculări definitive s-a mărit de la 97 la 156, repartizate egal la cele două ghișee.

În ce privește autorizarea provizorie, rămân 97 de rezervări zilnic, cu excepția zilei de miercuri când, între orele 15 și 18 se alocă 45 rezervări exclusiv pentru persoanele juridice. 

Persoanele care și-au făcut deja rezervări pentru lunile ianuarie și februarie 2018 sunt rugate să urmărească siteul Prefecturii, pentru a se reloca în cazul eliberării unor locuri. 

În cazul în care nu sunt de acord cu data reprogramată, pot anula rezervarea și se pot reprograma la o dată ulterioară  disponibilă.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 5 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 5, 2017 @ 3:52 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string BGPivi to the field below: