Polițist de la SAS Suceava, rănit grav cu o sabie în timpul unei percheziții la Rădăuți.  Agresorul era cercetat pentru trafic de droguri - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Polițist de la SAS Suceava, rănit grav cu o sabie în timpul unei percheziții la Rădăuți.  Agresorul era cercetat pentru trafic de droguri

De    •   Publicat acum 2 ani, 5 decembrie 2017   •   Fara comentarii

 

UPDATE / Ministerul de Interne Carmen Dan a declarat la Digi 24 că  ”în acest moment suntem mobilizați să facem tot ce se poate pentru salvarea polițistului.

Poate că acum, în ultimul ceas, vom înțelege cât de important este să și adoptăm un set de măsuri care să-i protejeze pe polițiști atunci când sunt în misiune.

Poate că de acum vor înceta speculațiile care sunt în spațiul public și care spun mai degrabă că vrem să dăm puteri sporite polițiștilor”.

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceva au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale, fiind efectuate 8 percheziții domiciliare.

La una dintre locuințele percheziționate, în Rădăuți, una dintre persoanele vizate a atacat și rănit, cu o sabie, pe agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi ( 35 ani ) din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, rănindu-l foarte grav la cap și braț.

Polițistul a ajuns la Spitalul Județean Suceava, fiind apoi transferat cu elicopterul la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Agresorul ( despre care există informații că ar fi Alexandru Huțuleac, 27 ani, cercetat anul trecut pentru trafic de droguri, pus în libertate sub control judiciar ) a fost imobilizat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 5 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 5, 2017 @ 10:59 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string hNMgm6 to the field below: