Politică și funcții în familie. Boliacu nu a promovat concursurile, dar a ajuns directorul executiv interimar al Casei de Pensii Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Politică și funcții în familie. Boliacu nu a promovat concursurile, dar a ajuns directorul executiv interimar al Casei de Pensii Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 5 decembrie 2017   •   Fara comentarii

*el a folosit calea mai scurtă spre succes, devenind funcționar public

 

După ce soțul prefectului Mirela Adomnicăi ( PSD ) a fost înscăunat director al Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune – sucursala Suceava, subprefectul Silvia Boliacu ( ALDE ) nu putea rămâne mai prejos.

Soțul ei, Constantin Boliacu, este noul director executiv interimar al Casei de Pensii Suceava, luându-i locul Cameliei Chitul, care a fost “trasă pe linie moartă” de procurorii DNA pe motiv de aranjări de concursuri și de primit bani pentru partid ( PNL ).

Până la venirea lui Boliacu, șefia instituției a fost asigurată de directorul adjunct Petre Florea.

Fost director financiar-contabil al Spitalului Județean Suceava, Boliacu s-a înscris la concursul pentru fotoliul de șef al Casei de Pensii : o dată nu s-a prezentat, iar a doua oară nu a trecut proba scrisă.

Mai mult, Boliacu și-a depus dosarul și pentru șefia Direcției de Sănătate Publică, dar nu s-a prezentat la concurs.

El a găsit calea  rapidă  pentru a conduce Casa de Pensii : s-a angajat funcționar public la Primăria Siret, apoi s-a transferat la Casa de Pensii ca și consilier clasa I.

Până la organizarea unui nou concurs, Casa Națională de Pensii a dispus numirea lui Boliacu ca director executiv interimar.

Ca orice numiri politice, Adomnicăi și Boliacu vor fi schimbați din fruntea instituțiilor pe care le conduc după “debarcarea” soțiilor din fruntea Prefecturii.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 5 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 5, 2017 @ 12:58 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string IU9vDa to the field below: