Agresorul polițistului de la SAS Suceava, arestat anul trecut pentru trafic de droguri și eliberat după 4 luni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Agresorul polițistului de la SAS Suceava, arestat anul trecut pentru trafic de droguri și eliberat după 4 luni

De    •   Publicat acum 2 ani, 5 decembrie 2017   •   Fara comentarii

Alexandru Huţuleac, bărbatul care în această dimineață l-a lovit cu sabia pe polițistul Dan Sfichi de la Serviciul de Acțiuni Speciale Suceava, în timpul unei percheziţii la Rădăuți, a mai fost arestat şi în iulie 2016 pentru trafic de droguri, iar după 4 luni a fost eliberat.

Mediafax  informează că Huţuleac a fost reţinut, urmând să fie prezentat procurorului pentru reţinere pe 24 de ore.

Huțuleac a mai fost arestat şi în iulie 2016, după ce alături de alte persoane au fost acuzaţi că au pus bazele unei reţele de trafic de droguri ce alimenta cu etnobotanice peste 300 de tineri din Suceava.

Potrivit DIICOT, gruparea a vândut etnobotanice în valoare de peste 3 milioane de lei, în urma acţiunii din 2016 fiind arestate preventiv 5 persoane şi alte 6 puse sub control judiciar.

Pe parcursul cercetărilor au fost identificaţi 22 de membri ai grupării infracţionale, care, timp de 3 ani au vândut etnobotanice în judeţul Suceava.

În urma percheziţiilor, procurorii au indisponibilizat peste 8 kilograme de substanţe etnobotanice, maşini de lux, terenuri şi case achiziţionate de membrii grupării din sumele provenite din vânzarea de etnobotanice.

La acea vreme, Huţuleac, al doilea ca importanţă în grupul infracţional, a refuzat să colaboreze cu poliţia, însă a pus la dispoziţia anchetatorilor înregistrări video ale camerei de supraveghere montate în locuinţa sa.

Alexandru Huţuleac a reuşit să scape din arest după doar 4 luni, fiind cercetat sub control judiciar până în octombrie 2017.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : Mediafax

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 5 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 5, 2017 @ 11:05 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string NTAmky to the field below: