Primăriile PSD din Fălticeni și Rădăuți, contracte diferite pentru patinoarele artificiale montate pe domeniul public - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Primăriile PSD din Fălticeni și Rădăuți, contracte diferite pentru patinoarele artificiale montate pe domeniul public

De    •   Publicat acum 2 ani, 4 decembrie 2017   •   Fara comentarii

*la Fălticeni, partenerul Primăriei, Lichiardopol Parc Botoșani, beneficiază din plin de sprijinul administrației publice locale – Primăria Fălticeni plătește contravaloarea consumului de energie electrică și apă, salubrizarea și o parte din pază

*La Rădăuți, partenerul Primăriei, Bululuș Club Galați, primește terenul. Primăria Rădăuți nu plătește nimic, mai mult a impus să fie plătit impozitul pentru spectacole. Bululuș Club suportă cheltuielile cu apa / canalizare şi energia electrică. De asemenea, Primăria a obligat firma Bululuș să ofere accesul gratuit cetățenilor între orele 10-15!!!!

 

 

 

 

Primarii PSD din Fălticeni (Cătălin Coman) și Rădăuți (Nistor Tătar) au viziuni economice diferite în ceea ce privește contractele patinoarelor artificiale.

La Fălticeni, Primăria a încheia un nou contract cu  Lichiardopol Parc  Botoșani pentru amenajarea patinoarului în piața Nada Florilor, în perioada 30 noiembrie 2017 – 15 ianuarie 2018.

Acordul de colaborare prevede că Primăria Fălticeni va asigura contravaloarea consumului de energie electrică și apă, salubrizarea și o parte din pază.

Lichiardopol Parc  va trebui, printre altele, să pună la dispoziție 300 de perechi de patine contracost.

La Rădăuți lucrurile funcționează total diferit, iar Primăria și-a impus ferm punctul de vedere.  Pe terenul oferit  în parcarea centrală, patinoarul artificial va funcționa până la sfârșitul lunii februarie 2018.

Bululuş Club  Galaţi trebuie să asigure funcţionarea şi întreţinerea patinoarului, să permită accesul gratuit cetăţenilor municipiului zilnic între orele 10 -15 după un calendar stabilit cu CL Rădăuți, să achite impozitul pe spectacole, să nu subconcesioneze contractul, să nu subînchirieze terenul şi să suporte cheltuielile cu apa / canalizare şi energia electrică.

Primăria Rădăuți nu plătește nimic, pe deasupra a impus să fie achitat impozitul pe spectacole.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 4 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 3, 2017 @ 11:26 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string DsdpHC to the field below: