Victorie fără emoții: CSU Suceava- HC Vaslui 32-29 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Victorie fără emoții: CSU Suceava- HC Vaslui 32-29

De    •   Publicat acum 2 ani, 3 decembrie 2017   •   Fara comentarii

*aruncări ratate 15-22 / minute eliminare 4-6

 

 

 

În această seară, în ultima etapă a turului Ligii Naționale, CSU Suceava (tricouri albe) a câștigat lejer cu 32-29(17-10) partida cu HC Vaslui.
Cele două formații nu au fost anunțate de crainicul sălii din cauza unei defecțiuni a stației de amplificare.
Galeria a fost mai gălăgioasă ca de obicei, fiind dotată cu tobă, vuvuzele, portavoci și steaguri albastre.
Oaspeții au condus până în min. 7 cu 2-3, după care sucevenii s-au detașat permanent pe tabelă. În minutul 11, Cotinghiu înscrie pentru 5-3, după care urmează o serie de decizii ale arbitrilor contestate vehement de spectatori. Duman apără bine poarta CSU, el fiind un motor principal al echipei. În min. 16, Tîrzioru marchează pentru 7-3, deși este înconjurat de 3 adversari, iar un minut mai târziu veteranul I.Tcaciuc smulge aplauze la unul dintre rarele sale goluri.
În min.22, antrenorul Chiruț este avertizat de arbitru pentru vociferări, în min.26 Burlacu trimite un trasor la vinclul porții vasluiene (13-8), iar Sipka înscrie de două ori la rând în finalul primei reprize.
În cea de-a doua parte, ies în evidență Ciubotariu și Tîrzioru, cel de-al doilea expediind în min.37 o bombă pe care portarul advers nu a văzut-o decât în plasă (22-12).
Sipka suferă o accidentare care putea fi gravă în min.39, când este izbit în panourile de reclamă de la marginea terenului. După câteva minute de îngrijiri medicale, va reintra pe teren.
Ratările se succed la ambele porți, sucevenii se grăbesc și fac greșeli copilărești, dar nici oaspeții nu sunt mai eficienți. În min.51, Ciubotariu duce scorul la 27-21, Tîrzioru punctează de două ori, Burlacu și Baican se luptă pe semicerc și victoria sucevenilor este clară la final.
Principalii marcatori ai CSU au fost Tîrzioru și Ciubotariu cu câte 9 goluri.


RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 3 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 3, 2017 @ 10:13 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string EeZWlk to the field below: