Șeful PMP Rădăuți îl atacă pe Corneliu Popovici: "Ultimele zvâcniri politice ale celor doi oportuniști care refuză să prezinte membrilor CEJ descărcarea de gestiune de la ultimele alegeri" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Șeful PMP Rădăuți îl atacă pe Corneliu Popovici: “Ultimele zvâcniri politice ale celor doi oportuniști care refuză să prezinte membrilor CEJ descărcarea de gestiune de la ultimele alegeri”

De    •   Publicat acum 2 ani, 2 decembrie 2017   •   Fara comentarii

*Bogdan Nicolau dezminte informațiile privind demisiile din PMP Rădăuți și susține că mai mulți membri care au părăsit în trecut organizația se vor întoarce după debarcarea echipei lui Corneliu Popovici

 

 

 

Bogdan Nicolau, președintele PMP Rădăuți, susține că din cei peste 120 de membri a primit o singură demisie, pe cea a lui Sorin Robu.
“Nu a fost surprinzătoare decizia dumnealui, întrucât acesta făcea presiuni asupra mea, cerându-mi periodic o funcție fie în deconcentrate, dar mai ales în consiliul de administrație al S.C. Servicii Comunale Rădăuți. I-am explicat acestuia în repetate rânduri că nu am și nici nu îmi doresc să am nicio influență asupra nimănui ca să pot să angajez vreo persoană în unul din serviciile pe care acesta le are în vizor. 
Lucrurile au început să degenereze joi, 29 noiembrie a.c., când am refuzat convocarea unei ședințe comandate de persoane aflate la cârma partidului la nivel de județ. Acestea îmi cereau în mod expres să îl exclud din Biroul Executiv PMP Rădăuți pe domnul Emanuel Mitric, să i se retragă acestuia și sprijinul politic pentru ca domnul Sorin Robu să ajungă consilier local în locul lui.
Trebuie menționat că la propunerea și la presiunile de tot felul făcute de aceleași persoane, s-au mai făcut în trecut excluderi din partid care s-au dovedit a fi invalide, fiind anulate în instanță. În rest, nu a fost depusă nici o demisie oficial, informațiile din știrile apărute fiind eronate. În plus, domnul Paul Tărâță, unul dintre fondatorii organizației Rădăuți, nu și-a dat demisia, el continuându-și activitatea în Consiliul Executiv Local PMP Rădăuți în funcția de vicepreședinte. Mai mult decât atât, alți simpatizanți ai partidului și foști membri din structura de conducere a PMP Rădăuți printre care și fostul președinte al Organizației Municipale, în persoana domnului Adrian Puiu, și-au anunțat intenția de a se alătura partidului o dată cu schimbarea conducerii de la nivel județean”, a transmis printr-un comunicat de presă Bogdan Nicolau.

El consideră că denaturarea realității prin aceste știri false nu reprezintă altceva decât “ultimele zvâcniri politice ale celor doi oportuniști care refuză să prezinte membrilor CEJ descărcarea de gestiune de la ultimele alegeri”.

 

 

 


SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 2 decembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 2, 2017 @ 8:40 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4TK9XG to the field below: