Maxi-taximetriștii din Suceava pot circula liniștiti încă un an și jumătate.  Teoretic, TPL e unicul operator de transport municipal, practic, CJ nu modifică vechile contracte - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Maxi-taximetriștii din Suceava pot circula liniștiti încă un an și jumătate.  Teoretic, TPL e unicul operator de transport municipal, practic, CJ nu modifică vechile contracte

De    •   Publicat acum 2 ani, 30 noiembrie 2017   •   Fara comentarii

Maxi-taximetriștii care opresc în fiecare stație TPL Suceava și care nu lucrează în totalitate “la negru” nu au de ce să-și facă griji, nimeni nu îi va opri să circule, deși, teoretic, TPL a rămas singurul transportator de persoane în municipiul reședință, pentru a duce la bun sfârșit proiectul cu fonduri elvețiene de dotare cu autobuze electrice.

În ședința de ieri a Consiliului Județean, Dan Cușnir ( PSD ) l-a interpelat pe vicepreședintele Viorel Seredenciuc ( PNL ) în legătură cu stadiul verificărilor referitoare la operatorii care și-au modificat traseele până în localitățile limitrofe pentru a traversa în continuare municipiul.

CITESTE

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/07/13/fotovideo-maxi-taximetristii-suceveni-au-gasit-portita-pentru-a-circula-in-continuare-au-schimbat-traseele-dar-au-pastrat-statiile/

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/10/30/flutur-incearca-sa-tina-departe-consiliul-judetean-suceava-de-scandalul-maxi-taxi-nu-exclud-pirateria-autoritatea-rutiera-sa-si-faca-treaba/

 

Seredenciuc a răspuns că  “programul de transport e până în iunie 2019, nu îl putem modifica, asta spune legea acum.

Atunci se va începe un alt proces de atribuire a licențelor.

Am avut o întâlnire cu Poliția Circulație și cu ITRSC, am convenit să depistăm pe cei care încalcă legea, trebuie să respecte caietele de sarcini.

Prima etapă e de a elimina pirații, cei care nu au niciun fel de licență, vom face controale în trafic și vom opri licențe, numere, certificate de înmatriculare pentru cei care lucrează în totalitate la negru.

A doua etapă, care se va desfășura concomitent cu prima, va fi de disciplinare a celor care au licențe și care nu-și îndeplinesc traseele din caietul de sarcini”.

Flutur a completat că  “și pe siteul Consiliului Județean trebuie să punem aceste informații, să avem transparență totală, cu toată forța să luptăm împotriva sistemului de piratare, toți avem acest interes.

Până la urmă, afectează oamenii corecți, fiscalitatea județului, agenții care activează cinstit și care sunt majoritari”.

 

 

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 30 noiembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 30, 2017 @ 1:43 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ALnfu7 to the field below: