Doi soți din Stroiești au condus un autoturism neînmatriculat. Niciunul nu are permis de conducere - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Doi soți din Stroiești au condus un autoturism neînmatriculat. Niciunul nu are permis de conducere

De    •   Publicat acum 2 ani, 29 noiembrie 2017   •   Fara comentarii

Ieri, o patrulă din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Moara a oprit pentru control,  pe un drum comunal neclasificat care face accesul dinspre DJ 209D spre centrul satului Zaharești din comuna Stroiești, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu condus de o localnică de 25 de ani.

Ulterior, la fața locului, a venit și soțul acesteia, un localnic de 28 de ani, care a condus autoturismul din locul depistării soției sale către locuința acestora, aflată la câteva sute de metri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 20.11.2017, iar femeia și soțul ei nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie auto.

S-a întocmit dosar penal, femeia  fiind cercetată pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, iar  soțul acesteia pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, încredințarea unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se știe că nu posedă permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 29 noiembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 29, 2017 @ 2:25 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string PbDH7O to the field below: