Incendii în Arbore și Horodniceni

 

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Arbore, au intervenit, ieri, cu 4 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Clit, comuna Arbore  ( foto ).

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişurile casei şi ale anexelor, cu pericol de propagare la gospodăriile învecinate.

Au ars acoperişul locuinţei pe 40 mp, acoperişul bucătăriei de vară pe 30 mp, acoperişul unui depozit de furaje pe 40 mp, acoperişul unei magazii pe 10 mp, o tonă de furaje şi 5 metri cubi lemn de foc.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător.

Noaptea trecută, militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii, au intervenit cu 3 autospeciale pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Boteşti, comuna Horodniceni.

Au ars adăpostul de animale pe 70 mp, 2 metri cubi lemn de foc, două biciclete şi circa 180 kg. grâu.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost depozitarea cenuşei şi jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : ISU Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ll1HoP to the field below: