FOTO    Loburi marca Matei: Foresta Suceava – Luceafărul Oradea 3 - 0 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

FOTO    Loburi marca Matei: Foresta Suceava – Luceafărul Oradea 3 – 0

De    •   Publicat acum 2 ani, 25 noiembrie 2017   •   Fara comentarii

 

*stadion Areni / parțial ceață, 2 grade celsius / gazon greu  / aprox. 500 spectatori

*șuturi pe poartă 8 – 4   / cornere 2 – 9  / cartonașe galbene  3 – 3 / cartonașe roșii  0 – 1   

 

 

Azi, în ultima etapă din turul Ligii 2,  Foresta  Suceava ( echipament verde ) a făcut din nou schimb de locuri, în subsolul clasamentului, cu  Știința  Miroslava, după ce a învins pe  Luceafărul  Oradea cu 3 – 0 ( 1 – 0 ).

Tabela electronică pe care Primăria a plătit 27.000 euro a pornit abia în min. 36.  Galeria gazdelor a fost formată din 10 oameni cam stingheri, fără steaguri și fără tobă. 

Scorul a fost deschis în min. 4 de Matei, care a scăpat singur și a lobat peste portarul orădean ( foto sus ).

Oaspeții ies la joc și trec pe lângă egalare în min. 21 – lovitură liberă respinsă de portarul Began, min. 29 – șut periculos din careu, pe lângă poartă și min. 35 – șut din careu, tot pe lângă bară.

În min. 38 Secrier înscrie, dar golul este anulat de arbitrul Anghelinei pe motiv de ofsaid.  La faza următoare, Diallo respinge mingea puternic peste tribuna principală și peste bulevard, în parcul Universității.  Balonul este retrimis pe stadion de un trecător.

În min. 45, Matei înscrie, golul fiind din nou anulat pentru ofsaid.

 

 

 

 

 

Cea de-a doua repriză debutează cu o nouă reușită a lui Matei, care scapă singur și, de la 23 metri, îl execută pe portarul advers tot cu un lob.

În min. 51, Bosânceanu stabilește scorul final reia în plasă cu capul, din fața porții, deși este jenat vizibil de un apărător al  Luceafărului  ( foto sus )

Până la final va fi joc de uzură, oaspeții punctează doar la raportul cornerelor, forestierii gestionează bine, iar în min. 89 orădeanul Antohi este eliminat pentru două cartonașe galbene.

 

 

 

 

La finalul turului,  Foresta  ocupă locul 19 ( penultim ), la egalitate de puncte ( 17 ) cu  CS  Balotești și  Luceafărul Oradea, dar cu golaveraj inferior.

 

 

 

 


RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 25 noiembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 25, 2017 @ 2:55 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string yCGwNC to the field below: