Amenzi de 3.000 lei aplicate cerșetorilor din municipiul Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Amenzi de 3.000 lei aplicate cerșetorilor din municipiul Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 22 noiembrie 2017   •   Fara comentarii

 

 

În perioada 20 – 21 noiembrie, poliţiştii Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică și Secției de Poliție Burdujeni, sprijiniţi de poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au organizat o acțiune pe linia asigurării unui climat de siguranţă civică,  pentru creşterea siguranţei cetăţeanului, combaterii actelor de comerţ stradal neautorizat, cerşetoriei, identificarea persoanelor fără adăpost şi instruirea acestora în perspectiva sezonului de iarnă, pentru reducerea riscului victimal dar şi infracţional.

8 echipe ( 32 poliţişti ) au acționat în zona lăcașelor de cult, intersecțiilor și zonelor aglomerate, respectiv Biserica Sf. Vineri, mănăstirea Sf. Ioan,  intersecţia Calea Obcinilor – Bd. 1 Decembrie, intersecţia Calea Obcinilor – Bd. George Enescu, zona supermarketului Lidl, Piaţa Agroalimentară George Enescu,  zona magazinului Kaufland, str. Universităţii, B-dul George Enescu – Curcubeul , zona OMV, zona Catedralei de pe str. Mărăşeşti,  Casa de Cultură, Piaţa 22 Decembrie, Parcul Central, Magazin Bucovina, zona Sellgros, zona magazinului Profi, zona Iulius Mall, Dedeman, Carrefour, Bazarul Suceava, zona magazinelor Orizont, Piața Burdujeni și Biserica Sfântu Andrei.

Au fost legitimate peste 100 de persoane şi avertizate sau atenţionate 20 de persoane.

De asemenea, au fost verificaţi şi instruiţi 4 agenţi de pază, fiind controlate 31 de obiective.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au identificat peste 30 de persoane care apelau la mila cetăţenilor sau care vagabondau, fiind aplicate 26 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 3.000 lei.

Persoanele fără adăpost au fost luate în evidenţă, fiind totodată informate cu privire la oportunitatea apelării la adăposturile de noapte.

Au fost desfăşurate şi 3 activităţi de instruire a personalului centrelor de primire în regim de urgenţă şi adăposturilor de noapte, acţiuni efectuate de către poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Suceava.

 

 


SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 22 noiembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 22, 2017 @ 2:27 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string tMUW9j to the field below: