Rețeaua de apă de pe strada Sucevei din Fălticeni, treabă de mântuială.  Luni se va sista furnizarea pe 15 străzi - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Rețeaua de apă de pe strada Sucevei din Fălticeni, treabă de mântuială.  Luni se va sista furnizarea pe 15 străzi

De    •   Publicat acum 1 an, 18 noiembrie 2017   •   3 comentarii

Luni 20 noiembrie, ACET Fălticeni va întrerupe furnizarea apei potabile între orele 8.00 – 19.00 pentru remedierea unor defectiuni pe conducta de 100 milimetri de pe strada Sucevei (realizarea unui bransament si înlocuirea unor vane de linie).

Vor fi afectati consumatorii de pe străzile Sucevei, Nada Florilor, 13 Decembrie ( parțial ), 9 Mai ( parțial ), Zorilor ( parțial ), Maior Ioan, Sergent Sava ( parțial ), Vasile Ciurea ( parțial ), Aleea Nucului, Aleea Căminului, Aleea Pictor Hârlescu, Aleea Trandafirilor ( parțial ), Liliacului ( parțial ), Nicolae Bălcescu, Plutonier Iacob.

În afară de blocuri și case particulare, vor rămâne fără apă Colegiul Nicu Gane, Brutaria Larisa, Pensiunea Crisroby, Ocolul Silvic, Banca Comerciala, Simos Market, Inpride, Restaurant E85, Sectia Drumuri Fălticeni, Așezământul de bătrâni Sf. Andrei, Colegiul Vasile Lovinescu, Sectia de boli infecțioase, Dispensarul nr. 1, Centrul de plasament, Clubul Copiilor, Gradinița Specială, Cantina Spitalului, Gradinița de pe str. lon Creangă, Centrul Cultural Grigore Vasiliu Birlic, Thales, CAR Învățământ, Biserica Adormirea, Poliția Locală, Atelier mecanic Primărie, Restaurant Imperial, Restaurant Rubin, Restaurant Dumbrava, Restaurant Vice, Supermarket Simos, Gradinița Alice, Patiseria Teo, Cabinet Stomatologic Mitocaru Daniela, Brutăria Larisa, Brutăria Buzdea, Baza de Agrement Nada Florilor.

 

 

 


DANIEL BOGHIȚĂ

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 18 noiembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 18, 2017 @ 2:11 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Apa trece, Cozma rămâne spune:

  Directorul Cozma a trecut la PSD cu tot cu apa care curge pwe străzi. Mânca plăcinte de la Ioan Stan pe treptele de la Casa de Cultură. Caz închis. Nu s-a întâmplat nimic.

 2. Traseistii spune:

  Cozma este un traseist si pentru funcție… Pe treptele alea era și Sburlea, nu? Si Cozma, si Sburlea au fost la PCR si de acolo … Sburlea a fost la PCR, la PUNR, PRM, la PDL când Basescu tăia salariile!!! si acum la PSD in parteneriat cu Dragnea si Stan. Ce exemplu pentru generația tânără, bravo domnule profesor!

 3. Tel Drum spune:

  Tel Drum a lucrat si aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4Mj382 to the field below: