Fără emoții: CSU Suceava – Minaur Baia Mare 26-22 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Fără emoții: CSU Suceava – Minaur Baia Mare 26-22

De    •   Publicat acum 2 ani, 16 noiembrie 2017   •   Fara comentarii

*Aruncări ratate 19-24 / minute eliminare 4-6

 

 

 

În această seară, în etapa 11 Liga Națională,  CSU Suceava (tricouri albe) a reușit o victorie importantă cu unul dintre viitorii adversari din play-out,  Minaur  Baia Mare cu 26-22  (13-10).

Deși au mai rămas numeroase scaune libere în sala Liceului cu Program Sportiv, galeria a fost mai vioaie decât în alte meciuri, fiind dotată cu tobă, vuvuzele, portavoce și o sirenă stridentă. Băimărenii au ținut piept doar în primele 5 minute, când Sipka a egalat la 2, apoi sucevenii mărindu-și continuu avantajul. Mai înainte însă, Petrea a fost faultat dur în atac, rămânând întins aproximativ 2 minute.
Poarta CSU a fost bine baricadată de Duman, iar pe centru Ion Tcaciuc și Baican  au făcut legea. În minutul 9, Olariu înscrie un gol de efect după ce mingea lovește și bara, iar în minutul 15, la scorul de 8-5, intră pe teren și Burlacu, nerefăcut complet.
Ratările se succed în viteză la ambele porți (de la CSU remarcându-se Olariu și Baican) în timp ce Burlacu blochează inspirat două bombe ale băimărenilor.

 

În cea de-a doua repriză, Olariu și Ciubotariu își poartă echipa spre victorie, iar Burlacu face tandem cu Baican în partea centrală a semicercului. În minutul 40, după o tamponare cu un jucător advers, Cotinghiu s-a resimțit puternic, fiind nevoie de intervenția medicului.  Jocul curge spre o singură poartă, spre bucuria suporterilor, Costea înscrie pentru 20-14 în minutul 45, iar în minutul 52 Sipka face 23-18, după care este eliminat pentru fault.
Ultimele minute nu mai aduc nimic semnificativ, poate doar cu excepția tricoului rupt al lui Burlacu, care răbufnește și înscrie ultimul gol al sucevenilor.

Principalul marcator al gazdelor a fost Olariu cu 7 goluri.

În următoarea etapă, penultima din tur,  CSU  va juca în deplasare cu  Dunărea  Călărași.

 

 

 

 


RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 16 noiembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 16, 2017 @ 11:08 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5E9wd8 to the field below: