Flutur se “lipește” de Lungu la decernarea premiului Destinație turistică de excelență - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Flutur se “lipește” de Lungu la decernarea premiului Destinație turistică de excelență

De    •   Publicat acum 11 luni, 15 noiembrie 2017   •   Fara comentarii

Liberalii de frunte ai județului Gheorghe Flutur și Ion Lungu vor merge, pe 16 noiembrie, la Târgul de turism al României de la București pentru a primi distincția Municipiul Suceava – destinație de excelență.

Lungu a declarat, azi, într-o conferință de presă, că “proiectul a fost depus de Direcția de Turism a CJ, și-i felicit, titularul e municipiul Suceava și aici am adresa oficială în care eu, ca primar, sunt invitat, sunt felicitat că am obținut această destinație.

Trebuie să dăm cezarului ce e al cezarului, sigur că trebuie spus de CJ, dar titulatura de destinație europeană o are municipiul Suceava”.

La sfârșitul săptămânii trecute, Flutur spunea : “Consiliului Judeţean Suceava îi va fi decernat Premiul EDEN pentru locul I ocupat de proiectul ,,Municipiul SuceavaTurism cultural tangibil” depus de această instituție prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică.

Obținerea locului I a fost posibilă, în bună măsură, și ca urmare a promovării și realizării de către instituții ale Consiliului Judeţean Suceava, în special Muzeul Bucovinei, a unor importante investiții, cum ar fi cele de la Cetatea de Scaun sau de la Muzeul de Istorie”.

Delegația suceveană va avea la târg un stand cu un jilț domnesc de lemn așezat în fața unei fotografii de mari dimensiuni cu Cetatea de Scaun.

În plus, vor fi distribuite obiecte promoționale : pliante, căni inscripționate și magneți.

 

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 15 noiembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 15, 2017 @ 1:29 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string EGyFmz to the field below: