Gheorghe Aldea a demisionat din Consiliul Local Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Gheorghe Aldea a demisionat din Consiliul Local Fălticeni

De    •   Publicat acum 11 luni, 13 noiembrie 2017   •   3 comentarii

 

În urmă cu jumătate de oră, consilierul local ALDE Gheorghe ALDEA și-a depus demisia din deliberativul local al municipiului Fălticeni.
Contactat telefonic, ALDEA a spus doar că a apelat la acest act unilateral din motive personale:

“Astăzi, din motive personale, am fost nevoit să-mi depun demisia din Consiliul Local Fălticeni, cu regret. Urez colegilor din CL Fălticeni multă sănătate și realizări pentru fălticeneni.”

El a refuzat să ne dezvăluie motivul care a stat la baza deciziei sale, precizând că va reveni ulterior cu informații.

Gheorghe ALDEA a spus că rămâne membru de partid: “rămân membru de partid, cu dragoste. ALDEA nici nu se poate să nu fie la ALDE.” 

El este președinte al organizației ALDE Fălticeni și a fost candidatul partidului la alegerile locale din 2016 pentru fotoliul de primar și la cele generale. ALDEA a ocupat fotoliu de viceprimar de Fălticeni în perioadele 2008-2012 și 2012-2014.

Numele celui care îl va înlocui în Consiliul Local este o necunoscută deoarece trebuie să se verifice dacă cel care urmează pe lista de candidați din 2016, Constantin IONICĂ, mai este membru ALDE: “Nu știu cine va veni în locul meu, trebuie să vedem dacă mai face parte din partid. Se va face o analiză în interiorul organizației și, în funcție și de activitatea în cadrul partidului, implicarea în alegeri, vom propune o persoană pe care trebuie să o valideze președintele organizației județene, deputatul Ștefan Alexandru BĂIȘANU. ” 

 

 

 


SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro 

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 13 noiembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 13, 2017 @ 2:58 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

3 comentarii

 1. vicentiu spune:

  Bine ca a plecat.
  Nimic notabil nu poate fi adaugat in dreptul acestui cetatean in activitatea prestata la primarie .
  Cred ca e vreun blestem sa avem viceprimari blegi.
  Cateva persoane printre care si subsemnatul ne-am inghesuit sa cumparam terenuri pe ulita in care isi au adapostul fostul si actualul vice. Doi tantalai.
  Vanzatorul facuse reclama , doi viceprimari isi au resedinta pe ulita, o sa aveti drumuri asfaltate, apa, canalizare, gaz metan. Mega teapa…………………………………
  Actualul se multumeste doar cu cate o teava, un cornier, un trandafir (il vad de la fereastra)…………………………………….., de la gospodarie;
  Da-o-ncolo de viata, lasa plinurile la masina (filmat benzinarie) , si fa un pic de lobby pentru strada pe care locuiesti. Macar un asfalt sa vedem si noi, ca tare te mai lauzi pe unde mergi………………………………………….., iarna suntem inzapeziti cu zilele.

 2. MIN spune:

  Aldea era singurul consilier local care făcea opozitie si ii strica ploile lui Coman. Fara el, PSD va trece orice proiect direct. Vicentiu, esti un dobitoc. Coman nu a asfaltat ca sa nu zuca lumea ca este meritul lui Aldea. A pus un metru de asfalt la intrare ca sa vada ministrul sănătății Bodog strada frumoasă. Va prosteste Coman ca pe oile lui Daea.

 3. El spune:

  Drum bun, Gică, si succes. PNL ar fi putut avea în CL Fălticeni 5-6 consilieri locali, dar a mers pe mâna preotului Mihaila la recomandarea unui pedelist. Costea a vrut sa ajungă viceprimar si … 4 la sută din voturi.😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string XLPmP4 to the field below: