“Trei surori”, premieră a teatrului Matei Vișniec Suceava

Asociația culturală Punctart și Teatrul Municipal Matei Vișniec anunță spectacolul  Trei surori,  a cărui premieră va avea loc pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.

Până atunci, sucevenii sunt invitați în cadrul unor repetiții deschise ce vor avea loc pe 8 noiembrie de la ora 19:00 și pe 9 noiembrie, de la ora 13:00 și ora 19:00.

Sinopsis :  Trei surori  este un spectacol despre oameni aflați în căutarea fericirii, blocați în reprezentarea fericirii și niciodată fericiți. Prozorovii trăiesc în trecut, în viitor, dar niciodată în prezent, iar viața trece fără menajamente pe lângă ei, la fel ca anotimpurile.

Spectacolul are ca punct de pornire piesa de teatru  Trei surori  de A. P. Cehov, tradusă și adaptată de Raluca Rădulescu.

Regia este semnată de Catinca Drăgănescu, scenografia și costumele de Andreea Simona Negrilă, coregrafia de Simona Deaconescu și Mariana Gavriciuc, light & video design-ul sunt creația lui Dan Băsu, iar muzica e interior8.

Distribuția este formată din Cosmin Panaite, Delu Lucaci, Cristina Florea, Diana Lazăr, Clara Popadiuc, Sergiu Moraru, Cătălin Ștefan Mîndru, Horia Butnaru, Alexandru Marin și Sebastian Bădărău.

Durata spectacolului este 2h 40 min. ( cu pauză ), iar prețul unui bilet la premieră 25 de lei.

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string fsqTXU to the field below: