Magazinul general și restaurantul din Vama, distruse în incendiu - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Magazinul general și restaurantul din Vama, distruse în incendiu

De    •   Publicat acum 3 ani, 3 noiembrie 2017   •   Fara comentarii

În această dimineață, militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc şi ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Frasin şi Vatra Moldoviţei au intervenit cu 6 autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Vama.

La sosirea echipajelor, ardeau o clădire corp comun, ce îngloba un restaurant şi un magazin mixt, precum şi acoperişul unei case de locuit (P+1) din imediata apropiere, cu pericol de propagare la vecinătăţi.

Au ars bucătăria restaurantului pe aproximativ 25 mp., sala de mese pe 100 mp., plafonul din lemn pe 160 mp., acoperişul clădirii pe 250 mp., elemente de mobilier, tâmplărie din PVC, materiale textile, electrocasnice şi aparate de gătit.

S-au degradat pereţii clădirii, instalaţia electrică, aparatură electrocasnică, tâmplărie din PVC, veselă, mobilier şi marfă din magazinul mixt, acoperişul şi plafonul unei anexe pe 25 mp., 4 lăzi frigorifice şi 6 vitrine frigorifice.

La casa de locuit au ars acoperişul pe 100 mp. şi plafonul pe 50 mp. și s-au degradat pereţii şi tavanul etajului, elemente de tâmplărie din PVC, instalaţia electrică a etajului, electrocasnice, mobilier, materiale textile şi o parte din faţada locuinţei.

Incendiul a izbucnit din bucătăria restaurantului, iar cauza probabilă este efectul termic al curentului electric, generat de aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.

 

 


SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 3 noiembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 3, 2017 @ 1:51 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string YDQrjY to the field below: