Șeful ISJ Suceava critică unii învățători: “Să nu se dea teme acasă în învățământul primar pentru părinți !”

 

La reuniunea de management instituțional organizată azi la Liceul Filadelfia Suceava, inspectorul școlar general Gheorghe Lazăr s-a arătat nemulțumit de activitatea unor învățători.

El a prezentat mai întâi realizările cadrelor didactice ( implicare în pregătirea lecțiilor, utilizare a metodelor participative, interes pentru evaluarea progresului școlar, activitate integrată, participare la cercurile pedagogice ), dar a schimbat imediat tonul, spunând că vrea să facă un comentariu.

“Din ce-am văzut eu, la lecțiile de învățământ primar parcă se-aleargă, parcă se pierde trenul, nu știu ce se întâmplă…

Dacă un copil de clasa a doua îi spune părintelui, acasă,  Urăsc școala  vă rog să vă puneți un semn mare de întrebare ce se întâmplă !  ( inspector adjunct Cristian Cuciurean : “Și dacă noi spunem că urâm școala ?” / Lazăr : “Asta-i cu totul altceva…” )

Vă rog să transmiteți colegilor din învățământul primar să desfășoare o activitate specifică copiilor din învățământul primar.

Să nu se dea teme acasă în învățământul primar pentru părinți !

Temele sunt  pentru elevi !

Haideți să corectăm ce nu s-a făcut bine în perioada 2012 – 2017, să venim cu propuneri, să cerem sfaturile părinților, a copiilor, a învățătorilor și să corectăm învățământul primar.

Sunt problemele noastre, dacă le ascundem nu o să le putem rezolva niciodată !”,  a precizat Lazăr.

Cadrele didactice din sală nu au avut reacții la solicitarea lui Lazăr.

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Un comentariu la „Șeful ISJ Suceava critică unii învățători: “Să nu se dea teme acasă în învățământul primar pentru părinți !”

  • 26 octombrie 2017 la 21:00
    Permalink

    da ce indrazneste cineva sa zica ceva ? cum sa nu dai teme pai daca la primar nu-i formezi abilitatea de a scrie atunci cand , cand vin la liceu ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string M5X56I to the field below: