Flutur roagă Guvernul PSD să aprobe introducerea trenului Suceava – Cernăuți și să finalizeze șoseaua de centură - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Flutur roagă Guvernul PSD să aprobe introducerea trenului Suceava – Cernăuți și să finalizeze șoseaua de centură

De    •   Publicat acum 3 ani, 25 octombrie 2017   •   Fara comentarii

 

Gheorghe Flutur, președintele PNL al Consiliului Județean Suceava, a revenit cu mai multe solicitări adresate Ministerului Transporturilor PSD, în încercarea de  a sensibiliza noul ministru cu privire la necesitatea deblocării unor investiții vitale pentru județul Suceava”.

În ceea ce privește introducerea trenului Suceava – Cernăuți, el spune că partea ucraineană  are rezolvată problema atât din punct de vedere tehnic cât și financiar, ucrainenii așteaptă doar punctul de vedere al părții române”.

Compania Națională de Căi Ferate și Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători susțin implementarea acestui proiect, așa încât este adresată  rugămintea să dispuneți rezolvarea, de urgență, a problemelor care țin de partea română și care blochează acest proiect”.

Referitor la șoseaua de ocolire a municipiului Suceava, ale cărei lucrări au început în urmă cu 9 ani, Flutur apreciază că aceasta reprezintă o necesitate de maximă urgență, cu un termen estimat de execuție de 3 luni.

„Astăzi se constată că lucrările executate pe tronsoanele I și II sunt parțial degradate sau neconforme, prin lipsa lucrărilor de conservare, ceea ce confirmă, în fapt, că orice întârziere a finalizării acestor lucrări poate genera chiar cheltuieli suplimentare”, conchide șeful CJ Suceava.

El a solicitat Ministerului Transporturilor și deschiderea lucrărilor la drumul expres Ploiești- Pașcani- Suceava – Siret, precum și reabilitarea DN 2 ( E85 ) – Roman- Suceava – Siret – Frontieră Ucraina, DN 29A Suceava – Dorohoi și DN 2E Păltinoasa – Cacica- Marginea – Vicovu de Jos – Vicovu de Sus – Frontieră Ucraina.

 

 

 

 

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 25 octombrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 25, 2017 @ 7:22 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Cie1A3 to the field below: