Arhiepiscopul Pimen cheamă la rugăciune pentru soția și copiii preotului Gavril: “Ne rugăm Preasfintei Treimi să le dăruiască har şi putere ca să biruiască durerea copleșitoare” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Arhiepiscopul Pimen cheamă la rugăciune pentru soția și copiii preotului Gavril: “Ne rugăm Preasfintei Treimi să le dăruiască har şi putere ca să biruiască durerea copleșitoare”

De    •   Publicat acum 3 ani, 17 octombrie 2017   •   Fara comentarii

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților Pimen a emis un mesaj de condoleanțe după decesul preotului Petru Gavril de la Parohia Lămășeni și a fiicei sale, Anisia, în accidentul rutier de sâmbătă de la Cornu Luncii.

Pimen reamintește că  părintele Petru Gavril a fost  “un vlăstar altoit pe viţa Hristos, a fost prezent activ în viaţa credincioşilor, s-a implicat în multiple activităţi cultural-religioase şi sociale, s-a îngrijit de bunăstarea lăcaşului de cult în care a slujit”.

Arhiepiscopul cheamă la rugăciune,  “pentru că atunci când viaţa unui tânăr preot este curmată atât de neaşteptat printr-un grav accident de circulaţie, trebuie să ne întărim în credinţă şi să sporim în rugăciune.

Atât pentru Maria, cât şi pentru copiii ei Anastasia, Ioan şi Alexia având în cuget şi gândul la Cel care păzeşte pe prunci, ne rugăm Preasfintei Treimi să le dăruiască har şi putere ca să biruiască durerea copleșitoare de acum”.

În accidentul de la Cornu Luncii au decedat preotul Gavril ( 35 ani ), fiica Anisia ( 6 ani ), sora Aurora Șandru, cumnatul Cătălin Șandru și șoferul celeilalte mașini, Vasile Alexandru din Sasca.

Continuă tratamentele la Spitalul Județean soția preotului, Maria Gavril ( 35 ani ) și cei 3 copii, cu vârste de 3, 8 și 10 ani.

 

 

 


DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 17 octombrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 17, 2017 @ 2:36 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string g4ZPOT to the field below: