Minor din județul Vâlcea încarcerat după ce a comis mai multe furturi în Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Minor din județul Vâlcea încarcerat după ce a comis mai multe furturi în Fălticeni

De    •   Publicat acum 3 ani, 13 octombrie 2017   •   Fara comentarii

 

În urma continuării cercetărilor în cauza privind furtul comis la 6 octombrie din locuința unei femei de 47 de ani din Fălticeni, care a plecat la o vecină și a lăsat ușa garsonierei deschisă, prejudiciul fiind de circa 2.000 lei, polițiștii Biroului Investigații Criminale Fălticeni au reușit identificarea autorului ca fiind un minor de 16 ani, din județul Vâlcea.

În urma cercetărilor, polițiștii au mai stabilit că acesta este autorul altor furturi : în noaptea de 15 / 16 mai, prin escaladarea unei ferestre pe care a găsit-o deschisă, a pătruns în incinta punctului de lucru al unei societăți comerciale din Fălticeni și a sustras bani și produse alimentare, prejudiciul fiind de circa 500 lei, la 17 mai în jurul orei 22.30, a sustras și condus un autoturism parcat pe Aleea Căminului, după care l-a abandonat, sustrăgând din interior suma de 600 lei, în aceeași noapte, a pătruns în interiorul unei autoutilitare parcate pe strada Maior Ioan și a sustras un DVD și ale bunuri în valoare de circa 1.000 lei, în noaptea de 13 / 14 iunie, prin forțarea unui geam, a pătruns în interiorul unei autoutilitare parcate pe strada 2 Grăniceri, de unde a sustras bunuri în valoare de circa 900 lei.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea minorului pentru 24 de ore, pentru furt în scop de folosinţă, furt calificat şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru dispunerea de măsuri preventive.

 

 

 

 

 


SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 13 octombrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 13, 2017 @ 1:59 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string CE4hVD to the field below: