Ratări și vuvuzele: CSU Suceava – CSM Focșani  19-19 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Ratări și vuvuzele: CSU Suceava – CSM Focșani  19-19

De    •   Publicat acum 10 luni, 12 octombrie 2017   •   Fara comentarii

*aruncări ratate 15-21 / minute eliminare 4-6 / aproximativ 550 de spectatori ( mai mult decât capacitatea sălii)

În această seară,  CSU  Suceava (tricouri albe) a terminat la egalitate 19-19 (8-11), cu CSM  Focșani, după un meci de Liga națională, în care ratările au abundat.

Oaspeții au fost încurajați permanent de o galerie dotată cu steaguri, tobă și vuvuzele.

Partida a început în nota de dominare a focșănenilor, care în 13′ conduceau cu 4-2, doar Ciubotariu și Baican reușind să înscrie. În schimb, Tîrzioru, Sandu, Sipka și Petrea i-au exasperat pe spectatori cu ratări din poziții clare.

În 16′ antrenorul Chiruț îl trimite în teren pe Burlacu, care reușește să impulsioneze jocul sucevenilor, și, ajutați de portarul Tcaciuc, restabilesc egalitatea în 23′ prin Baican, 7-7.

Petrea este tamponat serios în apărare, ratează Tîrzioru, Burlacu calcă semicercul la un atac rapid și tot el se alege cu tricoul rupt cu 2 minute înainte de pauză după un clinci cu adversarul direct.

În cea de-a doua repriză, focșănenii se distanțează pe tabelă, 10-13 în 34′.

În poarta sucevenilor intră Duman care are câteva intervenții bune, dar pe atac continuă recitalul ratărilor cu Sandu, Sipka, Petrea și Tîrzioru.

Totuși, nici oaspeții nu dau dovadă de o eficiență exagerată, în 48′ Olariu reușind să egaleze la 16′. Sucevenii se trezesc și, încurajați puternic de public, trec la cârma jocului prin golurile lui Burlacu (bombă pe care portarul nici nu a văzut-o), Tîrzioru și Ciubotariu. În ultimul minut victoria sucevenilor este ratată de Petrea, atacul oaspeților este blocat, dar sucevenii nu mai au timp să ajungă la poarta adversă în ultimele secunde.

Cel mai bun marcator al sucevenilor a fost, azi, Ciubotariu cu 7 goluri.

În următoarea etapă,  CSU  va juca în deplasare la Potaissa  Turda.

Poate până la următorul meci acasă în sala Liceului cu Program Sportiv vor fi alți responsabili cu ștergerea parchetului, deoarece bătrânelul cu un mop rupt este o imagine hilară pentru Liga Națională.

 


RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 12 octombrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 12, 2017 @ 9:43 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string IeFuPN to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com