Amendă de aproape 10.000 lei și permis săltat pe 300 de zile pentru un șofer din Grănicești care a fugit de polițiști - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Amendă de aproape 10.000 lei și permis săltat pe 300 de zile pentru un șofer din Grănicești care a fugit de polițiști

De    •   Publicat acum 9 luni, 12 octombrie 2017   •   Fara comentarii

 

Ieri, în urma continuării cercetărilor în evenimentul rutier produs la data de 6 octombrie, când un conducător auto ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate nu a oprit la semnalele regulamentare ale unui echipaj de poliție și a comis mai multe contravenții la regimul circulației rutiere, polițiștii au reușit identificarea acestuia ca fiind un tânăr de 22 de ani din Grănicești.

În urmă cu 6 zile, în timp ce acționa pe DN 17A, din Dornești, un echipaj rutier din cadrul Poliției Rădăuți a efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului înregistrat de aparatul radar în timp ce rula în localitate cu viteza de 73 de km/h.

Conducătorul auto a redus viteza și a semnalizat intenția de a opri, după care a mărit viteza și a plecat.

S-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, până pe raza comunei Grănicești, ocazie cu care, pe traseu, tânărul de 22 de ani a comis mai multe abateri rutiere, respectiv depășiri neregulamentare și încălcarea limitei legale de viteză.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că autoturismul nu avea inspecție tehnică periodica și poliță de asigurare obligatorie valabile.

Conducătorul auto a fost invitat și audiat la sediul poliției, ocazie cu care a recunoscut toate contravențiile constatate.

A fost sancționat contravențional cu amendă de 9.570 lei, pentru comiterea a 15 contravenții, respectiv depășire neregulamentară, viteză, neoprirea la semnalul poliției, lipsa R.C.A și lipsă I.T.P., iar ca măsura complementară i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 300 de zile.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 12 octombrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 12, 2017 @ 2:59 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com