Muscă și Nechifor, trimiși în judecată pentru tentativă de omor, după ce l-au tăiat cu săbiile pe Atănăsoaie, pe terasa “Imperial” din Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Muscă și Nechifor, trimiși în judecată pentru tentativă de omor, după ce l-au tăiat cu săbiile pe Atănăsoaie, pe terasa “Imperial” din Fălticeni

De    •   Publicat acum 9 luni, 11 octombrie 2017   •   1 comentariu

*Procurorii confirmă dezvăluirile ZdpN: între cele două găști au avut loc mai multe ciocniri

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a lui Constantin Muscă și Gheorghe Nechifor, cercetați în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracțiunilor  de tentativă la omor, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Procurorii spun că, până la jumătatea lunii august 2017 între persoana vătămată Lucian Atănăsoaie și Muscă și Nechifor nu au existat neînţelegeri, ancheta stabilind că relaţiile dintre aceste persoane erau relativ normale.

Ulterior datei de 20 august, între Atănăsoaie şi grupul său de prieteni din comuna Bogdăneşti, respectiv între inculpaţi şi grupul lor de prieteni din Fălticeni au intervenit disensiuni care s-au materializat în incidente de natură violentă.

Pe 22 august, Atănăsoaie a avut un incident cu Muscă, iar pe 23 august tot aceasta l-a agresat pe Nechifor.

Pe 24 august atât inculpaţii cât şi persoana vătămată au circulat prin mai multe locuri din Fălticeni, fiecare urmărind să se întâlnească cu celelalte persoane.

S-a stabilit, în cadrul anchetei, că în seara de 24 august, în jurul orei 19:30, Nechifor se afla pe terasa restaurantului  Imperial  din Fălticeni, având asupra sa un sac din rafie în care se puteau observa unul sau mai multe obiecte contondente.

Din cercetări a rezultat că, ulterior orelor 20:00, Nechifor l-a contactat pe Muscă şi amândoi s-au deplasat pe terasa aceluiași restaurant, Nechifor fiind observat de martorii oculari având asupra sa acelaşi sac din rafie.

La ora 22:12 în același local a intrat Atănăsoaie, urmat de mai multe persoane.

Observându-l pe Atănăsoaie, după un scurt schimb de replici, Nechifor și Muscă au scos din sacul de rafie două săbii artizanale și s-au năpustit asupra victimei cu intenția de a-i aplica lovituri în partea superioară a corpului.

Pentru a se apăra de atacul acestora, Atănăsoaie a luat un scaun cu care a reușit să oprească unele dintre loviturile aplicate de agresori, dar a suferit multiple plăgi tăiate la membrele superioare și la coapsa piciorului stâng.

“La momentul respectiv, pe terasa localului se aflau aproximativ 20 – 40 persoane, cele mai multe dintre acestea s-au speriat şi au părăsit în grabă terasa ori s-au ascuns în restaurant, iar unele persoane au încercat să-i tempereze pe agresori, exercitând acte de violenţă de intensitate redusă asupra acestora”, susțin procurorii.

Atănăsoaie a reuşit într-un final să părăsească zona terasei, s-a urcat în maşina unui prieten care l-a transportat până la Spitalul Fălticeni.

Ulterior persoana vătămată a fost transferată la Spitalul clinic de urgență Sf. Spiridon Iași, unde a rămas internată până pe 28 august.

Medicul legist care a examinat victima a stabilit că aceasta a prezentat plagă tăiată faţa volară pumn şi mână stângă cu secţiune de arteră ulnară, nerv ulnar, nerv median şi tendoane flexoare superficiale degete 2-3 şi profund deget 2; plagă tăiată faţa dorsală 1/3 medie cu 1/3 proximală antebraţ stâng.

S-a apreciat că sunt necesare, în vederea vindecării, 65 – 70 zile de îngrijiri medicale.

Medicul legist a precizat că la minim 12 luni de la data incidentului va putea opina cu privire la eventualele sechele infirmizante.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Suceava.

 

                          Citește și:

VIDEO   Bătaie cu săbii pe terasa restaurantului Imperial din Fălticeni: membrii găștii lui BLANĂ s-au bătut cu doi interlopi din garda veche

 

 

 

Doi dintre protagoniștii bătăii cu săbii de la Imperial au fost reținuți: Telu Muscă și Gogu sunt acuzați de tentativă de omor

Războiul clanurilor de interlopi din Fălticeni, o mizerie băgată sub preș de polițiști și procurori: cum au dosit luni bune răfuielile în plină stradă cu pistoale artizanale, săbii și bâte

 


SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 11 octombrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 11, 2017 @ 8:06 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. El spune:

  Procurorii au confirmat, dar au luat vreo măsură împotriva politistilor din Fălticeni care au dormit cât se băteau interlopii? Ziariști de la ZdpN si-au făcut datoria, au publicat informatiile. Bravo lor! Acum șefii din IPJ Suceava și procurorii trebuie să ia măsuri!

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com