Foresta Suceava a fost favorizată, indirect, cu 13.500 lei de UTA Arad să câștige meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, în campionatul trecut - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Foresta Suceava a fost favorizată, indirect, cu 13.500 lei de UTA Arad să câștige meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, în campionatul trecut

De    •   Publicat acum 10 luni, 5 octombrie 2017   •   Fara comentarii

*arbitrul a primit banii într-un hotel din Suceava, dar pe teren Foresta a fost învinsă de Sepsi

 

 

Claudiu Drăgan(stânga) și Dorin Stana(dreapta).  Sursa foto Special Arad

 

 

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Claudiu Baboia pentru dare de mită și complicitate la dare de mită, Claudiu Drăgan pentru complicitate la dare de mită, Dorin Stana pentru complicitate la dare de mită și Ionuț Vlădulescu pentru complicitate la dare de mită.

Potrivit procurorilor, la data de 19.05.2017, în interesul Asociației Club Sportiv  UTA Bătrâna Doamnă  Arad, într-un hotel din municipiul Suceava, Vlădulescu i-a remis 13.500 de lei arbitrului partidei de fotbal  Foresta  Suceava —  Sepsi  Sf. Gheorghe, pentru a favoriza prima echipă ( la momentul respectiv,  UTA Bătrâna Doamnă  Arad și  Sepsi Sf. Gheorghe erau contracandidate în Liga 2 pentru promovarea în Liga 1 ).

La realizarea acestui demers au contribuit și Drăgan și Stana, director sportiv, respectiv secretar în cadrul Asociației Club Sportiv  UTA Bătrana Doamnă,  în timp ce Baboia, secretar al Asociației Municipale de Fotbal București, a intermediat contactul dintre arbitru și Vlădulescu.

Față de Drăgan și Vlădulescu s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Activitatea de urmărire penală este continuată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală Anticorupție.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul instituțional al Federației Române de Fotbal — Departamentul Integritate și Antifraudă.

Pe teren, meciul  Foresta – Sepsi  s-a încheiat cu scorul de 2 – 4.

Meciul a fost condus la centru de arbitrul Gabriel Mladinovici.

La finalul campionatului,  Sepsi  a promovat în Liga 1.

 

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 5 octombrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 5, 2017 @ 8:14 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com