CSU Suceava învinsă cu 31 – 26 de Dinamo București, după ce a dominat prima treime a meciului - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

CSU Suceava învinsă cu 31 – 26 de Dinamo București, după ce a dominat prima treime a meciului

De    •   Publicat acum 10 luni, 4 octombrie 2017   •   Fara comentarii

 

*aruncări ratate 15 – 19  / minute eliminare 4 – 6

 

Miercuri seară, în Liga Națională,  CSU  Suceava a fost învinsă cu 31 – 26 ( 14 – 11 ) de liderul  Dinamo,  la București.

Sucevenii au început în forță și în 5’ conduceau cu 3 – 2 după golurile lui Ciubotariu, Sipka și Târzioru, în timp ce gazdele nu reușeau să se dezmeticească.

Diferența era de 2 goluri ( 3 – 5 ) când Târzioru, Cotinghiu și Ciubotariu ratează în serie, în schimb portarul C. Tcaciuc are 3 parade excepționale.

În 20’  CSU  conducea cu 9 – 8, dar, pe fondul inexactităților pe semicerc, dinamoviștii au lovit necruțător, reușind să treacă în avantaj ( 13 – 10 ).

I. Tcaciuc înscrie, dar golul este anulat pentru că a călcat semicercul, Baican ratează singur cu portarul advers, pauza vine cu un deficit de 3 goluri pentru suceveni.

A doua parte debutează cu o ratare Ciubotariu și gol Târzioru, imitat în 34’ de Sipka ( 16 – 13 ), dar nici dinamoviștii nu așteaptă invitații pentru a umple cu goluri poarta lui C. Tcaciuc.

I. Tcaciuc se accidentează și nu va mai juca până la final, impunând antrenorului Chiruț folosirea lui Sandu și un efort mai mare din partea lui Baican.

La 21 – 16, în aceeași fază, Sipka aruncă în bară, iar Cotinghiu ratează de pe semicerc, în 43’ Costea este eliminat pentru a doua oară, iar Chiruț vede cartonașul galben pentru proteste.

În poarta  CSU,  Bobeică are câteva intervenții bune, sucevenii se apropie la 23 – 21 în 47’ ( gol Costea pe contraatac ), după care bucureștenii se dezlănțuie, ducând partida la 28 – 22 în 53’.

Baican și Sandu încearcă revenirea, dar aceasta nu mai este posibilă, așa încât reușitele din final ale lui Sipka și Costea au valoare doar la golaveraj.

Sucevenii pierd un meci pe care l-au dominat primele 20’ și în care au avut în Sipka ( 8 goluri ) cel mai bun marcator.

În următoarea etapă din ligă, sucevenii vor juca acasă cu  CSM  Focșani.

 

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 4 octombrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 4, 2017 @ 7:56 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com