Viceprimarul din Fălticeni, Constantin Bulaicon, înjurat ca la ușa cortului de un mire pe motiv că nu s-a deplasat să oficieze căsătoria în afara Primăriei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Viceprimarul din Fălticeni, Constantin Bulaicon, înjurat ca la ușa cortului de un mire pe motiv că nu s-a deplasat să oficieze căsătoria în afara Primăriei

De    •   Publicat acum 10 luni, 23 septembrie 2017   •   2 comentarii

 *Constantin Bulaicon a depus plângere penală împotriva bărbatului pentru calomnie și injurii

Viceprimarul municipiului Fălticeni Constantin Bulaicon a fost victima unui incident chiar în sediul Primăriei.

El spune că a fost agresat verbal de un bărbat care a solicita oficierea căsătoriei în altă locație.

Bulaicon ne-a declarat că  “el vroia să mergem în altă locație, noi n-avem voie să scoatem documentele din Primărie, el credea că noi mergem așa, unde vrea omul….

Făcea gălăgie pe aici, nu m-a lovit, dar dacă mă lovea era urât, funcția mea e de așa natură.

Până la urmă a făcut cununia aici, în Primărie, eu m-am gândit la rude, la familie și la cununiile de după…

N-am vrut să-i fac rău, i-am citit, i-am dat certificatul frumos, el înjura, mie îmi tremurau mâinile de nervi”.

Viceprimarul Bulaicon a mai spus că a depus o plângere penală împotriva mirelui nervos, dar se gândește să o retragă: “O să ne gândim dacă mergem cu ea mai departe. Încă nu am retras-o. Eu nu vreau răul nimănui.”.

 

 

 

 –                                                                      

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 23 septembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 23, 2017 @ 10:34 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Iasmine spune:

  Cine este persoana? Eu am auzit mai multe. Astfel am aflat că ar fi lovit niște persoane. Probabil celor din Primăria Fălticeni le este frica să spună. Unde erau polițiștii locali.Cred că le place să trăiască ca în evul mediu, sub teroare și amenințări.

 2. Dan spune:

  Daca era cu ochelari de soare, cine nu se enerva. Am fost la o cununie oficiata de dl de sus, ochelarii de soare a binevoit sa-i dea jos la poza de grup, e bine si atunci. La deschiderea anului scolar eram in grupul de parinti, aceiasi treaba, singurul cu ochelari de soare. Lipsa de respect pt cetatean.
  In ceea ce priveste oficierea in alta locatie, ”ba este voie dl. vice” conform Legii 287/2009 Art. 279 Cod Civil, dar cu instiintare prealabila a primariei.
  Nu mai fiti atat de infatuos (mers cracanat, la subrat doi bostani parca purtati, de atitudine nu mai zic) si o sa fiti la fel de popular ca dl primar.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com