PSD Suceava consideră “inutil” mitingul liberal pentru autostrada Iași – Târgu Mureș - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

PSD Suceava consideră “inutil” mitingul liberal pentru autostrada Iași – Târgu Mureș

De    •   Publicat acum 10 luni, 11 septembrie 2017   •   Fara comentarii

 

Departamentul de comunicare PSD Suceava a emis, azi, un comunicat de presă în care afirmă, printre altele, că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, prezent, în weekend în județul Suceava, a anunțat  devansarea termenelor”  din Master Planul General de Transporturi cu privire la autostrada Târgu  Mureș – Iași și lansarea procedurii pentru proiectarea și execuția acestei lucrări până la sfârșitul acestui an.

În contextul mitingului auto organizat de PNL pentru susținerea A8 Iași – Târgu Mureș, PSD se întreabă  cât de ridicat trebuie să fie gradul de ipocrizie al unor parlamentari liberali suceveni care, în contextul unor ample lucrări de reabilitare a unor drumuri naționale ( DN 2, DN 2E, DN 17, DN 18 ), al demarării în această toamnă a procedurilor pentru proiectarea și execuția autostrăzii Iași – Târgu Mureș, al finanțării prin PNDL pentru reabilitarea a 8 drumuri județene în valoare de aproximativ 217 milioane lei, afirmă în presa locală că Guvernul PSD și ministrul Transporturilor blochează dezvoltarea județului Suceava prin lipsa investițiilor în rețeaua de drumuri”.

După ce liberalii Gheorghe Flutur și Ion Lungu au spus, în timpul mitingului, că  pentru viitor lipseşte orice perspectivă de autostradă, și vorbim aici atât de legătura cu Bucureştiul, cât şi cu Occidentul.

Va trebui să se trezească Guvernul, de orice culoare ar fi, şi să dea mai mulţi bani şi pentru zona Moldovei, pentru că asta e soluţia de a ieşi din sărăcie.

Nu vrem să stăm cu mâna întinsă la Guvern, vrem să dezvoltăm oraşele noastre, să creăm noi locuri de muncă, să creăm afaceri, dar indiferent ce am face noi, fără o infrastructură adecvată nu vom reuşi.

Sigur, dacă va fi nevoie vom ajunge şi la acţiuni extreme, greva foamei sau alte forme de protest, în aşa fel încât să fim băgaţi în seamă,  PSD a dat azi replica : „Ne întrebăm de ce liderii liberali din județ au ales să participe la mitinguri inutile în loc să se întâlnească cu ministrul Transporturilor pentru găsirea unor soluții concrete la problemele județului”.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : Facebook

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 11 septembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 11, 2017 @ 7:43 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com