Ministrul Economiei anunță voalat reducerea activității la mina Crucea - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Ministrul Economiei anunță voalat reducerea activității la mina Crucea

De    •   Publicat acum 8 luni, 11 septembrie 2017   •   Fara comentarii

 

La sfârșit de săptămână, Mihai Fifor – ministrul Economiei s-a deplasat, într-o vizită de lucru la salina Cacica, care abia își desfășoară activitatea, unde, după cum afirmă un comunicat PSD,   a subliniat că intenția ministerului pe care îl conduce este să sprijine continuarea activității extractive și turistice a salinei”.

El a fost apoi prezent la mina de uraniu Crucea, care se zbate în mari dificultări financiare, unde  „a identificat posibilități de continuare a exploatării sau executarea lucrărilor de conservare și ecologizare a zonei în următorii câțiva ani, cu folosirea forței de muncă locală”.

Formularea din comunicatul de presă indică faptul că Guvernul se așteaptă la o diminuare masivă a activității la mina Crucea, în următorii ani.

De asemenea, Fifor s-a deplasat și la Vatra Dornei, însoțit de directori din  Transgaz  și a transmis că, în această lună,  la prima ședință de Guvern”,  va fi pus în discuție proiectul de hotărâre pentru extinderea rețelei de gaz de la Pojorâta la Vatra Dornei.

Periplul ministrului prin județ a inclus și vizitarea a două surse de apă minerală din bazinul Dornelor ( neprecizate în comunicat ), unde a anunțat că  Societatea Națională a Apelor Naționale dorește să devină producător de apă minerală”.

Concluzia comunicatului de presă PSD Suceava este de tot râsul :  „Considerăm că, în urma vizitelor de lucru ale membrilor guvernului PSD, multe din problemele economice și sociale ale județului Suceava și-au găsit rezolvarea”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursă foto : Jurnalul Național

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 11 septembrie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 11, 2017 @ 7:49 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string 9PVG3a to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com