Nechifor îi spune lui Flutur că mai sunt locuri de cazare în județul Suceava: “Găsim camere libere pe siteurile de rezervări online” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Nechifor îi spune lui Flutur că mai sunt locuri de cazare în județul Suceava: “Găsim camere libere pe siteurile de rezervări online”

De    •   Publicat acum 11 luni, 18 august 2017   •   3 comentarii

Deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor îl ia în râs pe președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur ( PNL ) după ce acesta a declarat ieri că numărul turiștilor a crescut cu 40 % în iulie și prima jumătate august și că “până pe 25 septembrie nu sunt locuri de cazare în județul Suceava”.

 

CITEȘTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/08/17/flutur-anunta-record-de-turisti-cu-centralizari-neoficiale-pana-pe-25-septembrie-nu-sunt-locuri-de-cazare-in-judetul-suceava/

Nechifor spune că  “această creștere procentuală nu e de 40 %, ci, mai precis, de 20,51 %.

Cifra exactă a numărului de turiști sosiți în iulie 2016 este de 39.546, așa cum se poate vedea din buletinul statistic.

Nu putem crede așa gogoși de vară fierbinți și ne apucăm de cercetat sursele deschise, mai precis site-ul booking.com. 

Am dat căutare pentru sâmbătă 23 septembrie până duminică 24 septembrie, camera double pentru 2 persoane, cea mai frecvent solicitată de către turiști.

Ce să vezi, din când în când, dar răruț, câte un hotel sau pensiune fără nicio cameră liberă, în rest, destul de multe locuri libere și în Suceava și în Gura Humorului și în Câmpulung Moldovenesc și în Vatra Dornei, adică peste tot în județ.

Și dacă dăm orice zi de mâine până pe 25 septembrie găsim, cu siguranță, camere libere, pe site-ul booking.com și pe oricare alt site de rezervări online”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 18 august 2017
 • de:
 • Ultima modificare: august 18, 2017 @ 6:45 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Să-ți fie rușine, Nechifor! De cînd ai ieșit de supt poala lui Mîrza numai din gură (normal!) ai dat. N-ai făcut nimic cît ai fost președintele (ai fost?) CJ Suceava, te-ai lipit de proiectul “magistralei” rutiere Suceava – Iași, ai făcut praf proiectele de belvedere a brazilor din Bucovina, te-ai ales cu un dosar la DNA și, după toate astea, tot cu gura mare ai rămas!

 2. Ion spune:

  Nechifor si consilierul lui personal Doru Sarghi au gura mare la vorbit acum, dar in timpul mandatului aveau gura mare la mancat. Doi oameni buni numai de gura dar n-au miscat nimic cat erau la butoanele judetului. Pe Sarghi nu Il duce capul,asta e, dar Nechifor este puturos.

 3. Tic spune:

  Asta cauti sa dormi undeva ,nopte buna CATA.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com