Refacerea carosabilului pe porțiunea Suceava – Cumpărătura va începe săptămâna viitoare. Flutur cere Guvernului să repare drumul Suceava - Siret în cinstea Marii Uniri    - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Refacerea carosabilului pe porțiunea Suceava – Cumpărătura va începe săptămâna viitoare. Flutur cere Guvernului să repare drumul Suceava – Siret în cinstea Marii Uniri   

De    •   Publicat acum 11 luni, 17 august 2017   •   Fara comentarii

 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, pregătește tot felul de proiecte pentru centenarul Marii Uniri de anul viitor, dar finanțarea de la nivel central lipsește cu desăvârșire până acum.

El a spus, azi, că subordonații săi întocmesc fișe de proiecte care urmează să fie trimise Ministerului Culturii, referitoare la investiții la Muzeul Lemnului Câmpulung Moldovenesc și Muzeul Siret, filme documentare, editare cărți și albume dedicate unirii, precum și un plan de amenajare a unei Săli a Unirii în curtea interioară a Palatului Administrativ.

Această din urmă investiție a fost respinsă de la finanțare la nivel central, așa încât vor fi căutați bani la județ.

Flutur a inclus, în onoarea centenarului unirii, și lucrări de modernizare a Drumului European Roman – Suceava – Siret  “care nu a mai fost modernizat în ultimii ani și care nu arată bine deloc”, a drumurilor Suceava – Dorohoi și Păltinoasa – Cacica – Marginea – Putna.

“În această lună de depun proiectele, însă o să cer atât de mult încât să aibă  ( Guvernul – n.r. )  și de unde tăia…

Eu trebuie să cer, pentru că Suceava este una dintre cele 3 zone care va fi sărbătorită cu totul aparte, unirea Bucovinei cu țara.

Dacă nici acum nu se vor gândi să modernizeze drumul Roman – Suceava – Siret, eu cred că va fi o mare greșeală.

Zilele viitoare vor începe să mai facă câțiva kilometri de la Suceava la Cumpărătura, dar nu e suficient, nici pe la Vadu Moldovei și Forăști nu arată foarte bine…”,  a spus Flutur.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 17 august 2017
 • de:
 • Ultima modificare: august 17, 2017 @ 10:23 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com