Sancțiuni pentru transporturi ilegale de material lemnos, la Voitinel și Râșca - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Sancțiuni pentru transporturi ilegale de material lemnos, la Voitinel și Râșca

De    •   Publicat acum 10 luni, 12 august 2017   •   Fara comentarii

 

Pe 9 august, un echipaj de poliție din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava a oprit pentru control, pe DC Voitinel, autoutilitara condusă de un localnic de 25 de ani, care transporta cherestea rășinoase.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul nu deține documente legale de proveniență și transport, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit că transporta ilegal 5,53 m.c. cherestea.

Materialul lemnos în valoare de 3.000 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar autoutilitara în valoare de 30.000 lei a fost indisponibilizată la sediul poliției.

Pe 10 august, un echipaj mixt format din polițiști ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava și lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Suceava a identificat staționată pe un drumul forestier de pe raza Ocolului Silvic Râșca o autoutilitară încărcată cu material lemnos, iar în apropiere pe conducătorul și proprietarul acesteia, un bărbat de 38 de ani,din Valea Moldovei.

În urma verificărilor, echipa de control a constatat că bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport pentru 3,5 m.c. lemn de foc fag.

S-a procedat la sancționarea contravențională a conducătorului auto cu amendă de 3.000 lei și confiscarea lemnului, ce a fost predat în custodie Ocolului Silvic Râșca.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 12 august 2017
 • de:
 • Ultima modificare: august 12, 2017 @ 8:09 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string 5F60fe to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com