Comedia continuă la Suceava: Foresta (juniori) - ASA Târgu Mureș 0 - 6 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Comedia continuă la Suceava: Foresta (juniori) – ASA Târgu Mureș 0 – 6

De    •   Publicat acum 10 luni, 12 august 2017   •   Fara comentarii

 • stadion Areni / timp frumos, 31 grade Celsius / gazon bun / aprox. 300 spectatori
 • șuturi pe poartă 3 – 16 / cornere 0 – 8 / cartonașe galbene 1 – 1

 

 

 

Azi, în etapa a doua a Ligii 2 la fotbal,  Foresta Suceava ( tricouri galbene ), cu o echipă de juniori, singura care mai este disponibilă după plecarea întregului lot, a fost învinsă cu 6 – 0 ( 3 – 0 ) de  ASA  Târgu Mureș.

Oaspeții au avut o galerie de 5 fani, care au arborat inclusiv un tricolor, iar sucevenii nu au stat, numeric, cu mult mai bine.  Scandările de altădată ale gazdelor sunt deja amintire, la fel toba și steagurile galben – verzi.

Tabela electronică de 27.000 euro a funcționat cu întreruperi, spre hazul spectatorilor.  În 24 clubul gazdă a rămas mai sărac cu o minge, după ce balonul degajat cu putere a trecut bulevardul și s-a oprit în parcul universității.

În ton cu dezastrul administrativ și financiar, la tribuna oficială au luat loc doar 3 persoane, printre care președintele clubului  Foresta,  Andrei Ciutac.

Având în vedere temperatura caniculară, arbitrul Dan Dreve a acordat câte două pauze de hidratare în fiecare repriză.

Jocul a fost fără istoric, a curs într-o singură direcție, spre poarta gazdelor, copiii antrenați de Florin Cristescu neavând nici o ocazie adevărată de gol.  Au punctat Iacob ( 29, 45’ ), Ene ( 37’ ), Boiciuc ( 51’ ), Băjan ( 78’ –foto ) și Sârbu ( 85’ ).

La final, fotbaliștii suceveni au fost aplaudați de puținii spectatori veniți să asiste la rușinea fotbalului sucevean, galeria scandând  Suntem mândri de voi! Juniorii care fac tot posibilul să mai repare ceva din onoarea șifonată a conducerii clubului sunt Bîlbă, Colțuneac, Tacu, Bolocan, Rață, Buțerchi, Bosânceanu, Scutariu, Tăvăluc, Negrea, Coroamă și rezervele Dohotariu, Șorodoc, Onuț, Mandiuc și Buliga.

Pentru ei respect, pentru Ciutac rușine! Sau, cum a spus un spectator dezamăgit,  Ciutac, aruncă prosopul!

 

 

 

 

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 12 august 2017
 • de:
 • Ultima modificare: august 12, 2017 @ 10:04 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string oyNZYC to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com