Flutur și Rădulescu se bat cu pumnii în piept: “Nu ne luăm concedii în luna diasporei” / “Datorită guvernării social-democrate numărul locurile de muncă a crescut” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Flutur și Rădulescu se bat cu pumnii în piept: “Nu ne luăm concedii în luna diasporei” / “Datorită guvernării social-democrate numărul locurile de muncă a crescut”

De    •   Publicat acum 11 luni, 10 august 2017   •   Fara comentarii

 

Azi, cu prilejul campaniei de informare destinată sucevenilor care muncesc în străinătate, derulată la Muzeul de Istorie, președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur ( PNL ) și deputatul Alexandru Rădulescu ( PSD ) nu au știut cum să iasă mai în față cu realizările de partid.

În prezența ministrului pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstîrnac, Flutur a avut numai cuvinte de laudă pentru propria invenție – luna diasporei și a amestecat de-a valma activitățile altor instituții :  La Suceava terenul e oarecum pregătit pentru diasporă, din păcate județul Suceava e campion la forța de muncă care lucrează în afară, cu peste 140.000 de oameni. 

Cred că suntem singurul Consiliu Județean din țară care are Departament de diaspora.

Mi-aduc aminte întâlnirile cu cei de la pașapoarte, înmatriculările, audiențele la primari privind succesiunile, copiii rămași acasă, dezbateri economice, oportunități de investiții, întâlniri cu diaspora organizate de primari.

Nu ne luăm concedii în luna diasporei, ca să dăm audiențe celor care sunt plecați.

A urmat la cuvânt Rădulescu, care a ridicat în slăvi Guvernul PSD: “Principalele cauze pentru care românii au plecat sunt cele economice, dar și cele educaționale și cele turistice.

Sunt convins că proiectul dvs. va aduce numeroase îmbunătățiri a situației concetățenilor noștri.

Datorită guvernării social-democrate 2012 – 2016, datorită guvernării social-democrate care a început la sfârșitul anului 2016, deja numărul locurile de muncă a crescut, deja salariile au devenit sau au ajuns la un nivel acceptabil, încât opțiunea românilor de a se întoarce acasă devine viabilă.

Guvernul actual derulează programe de sprijinire a fermierilor, a tinerilor investitori.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 10 august 2017
 • de:
 • Ultima modificare: august 10, 2017 @ 3:49 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com