Soțul fălticenencei agresată în scara blocului: “A fost un bărbat masiv, în jur de 40 de ani, brunet, tuns scurt, cu tricou negru, blugi, adidași” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Soțul fălticenencei agresată în scara blocului: “A fost un bărbat masiv, în jur de 40 de ani, brunet, tuns scurt, cu tricou negru, blugi, adidași”

De    •   Publicat acum 11 luni, 8 august 2017   •   Fara comentarii

 * fiica victimei: “doctorul de la Iași mi-a spus că parcă ar fi fost trântită de tren

Așa după cum  ZdpN  a informat în premieră, duminică, la ora 12:10, o femeie de 56 de ani din Fălticeni a fost bătută crunt în scara B a blocului 3 de pe strada Maior Ioan.

Poliția continuă cercetările, dar deocamdată agresorul nu a fost identificat.

Victima Viorica B. a primit îngrijiri medicale la spitalul local, după care a fost transferată la Iași.

Astăzi, în fața blocului, două femei încearcă să ne lămurească:  “E la Iași, a fost fata ei la ea, au fost o femeie și un bărbat  ( agresorii – n.r. ),  dar îi găsește poliția”.

De la soț aflăm că victima are multiple fracturi și că poate vorbi slab.

“Când a urcat la scări, a pus plasele și geanta jos, a scos cheia să umble la lăcățelul de la poștă și a lovit-o, cumva din spate lateral.  A venit poliția de la Fălticeni, a măsurat, era tot numai sânge prin casă. Nu știu, jaf nu a fost…  Soția a zis că e un bărbat masiv, în jur de 40 de ani, brunet, tuns scurt, cu tricou negru, blugi, adidași. Și mai era o femeie care i-a dat drumul în bloc.  Ce dușmani să am eu ?  De ce a lovit-o și nu i-a luat nimic ?  Avea vreo 20 de lei la ea…  Polițistul care a venit spune că speră să se rezolve, își dă tot interesul.  Aveți cuvântul meu, îmi pun topor după ușă și cum aud scandal ies afară !”, ne-a povestit el.

Soțul femeii agresate bănuiește că a fost o confuzie, la fel cum s-a întâmplat în urmă cu 7 ani, când în fața magazinului  Galero,  a fost agresată în noaptea de revelion fără niciun motiv.

“Pe amândoi mama îi știe din vedere, dar nu știe de unde să-i ia, mi-a spus că femeia avea un buchet de flori în mână.  Acum mama e stabilă, dar doctorul de la Iași mi-a spus că parcă ar fi fost trântită de tren”,  a completat fata victimei.

 

 

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 8 august 2017
 • de:
 • Ultima modificare: august 9, 2017 @ 12:01 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com