Demagogie PNL–PSD la nivel județean: un loc de joacă de la Servicii Multifuncționale Fălticeni, troc pentru spațiile a două asociații la Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Demagogie PNL–PSD la nivel județean: un loc de joacă de la Servicii Multifuncționale Fălticeni, troc pentru spațiile a două asociații la Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 31 iulie 2017   •   Fara comentarii

Consilierii județeni suceveni au dezbătut săptămâna trecută, pentru a doua oară, proiectul referitor la darea în folosință gratuită Consiliului Local Fălticeni, pe o perioadă de 10 ani, a unui teren de 400 mp. situat în incinta Serviciilor Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate.

Pe terenul respectiv, situat pe Aleea Căminului nr. 2, va fi amenajat un loc de joacă.

Consiliul Local Fălticeni solicita, în aprilie, transmiterea terenului în folosință gratuită, dar în ședința din luna mai a CJ votul consilierilor liberali a fost negativ, deși proiectul fusese inițiat de Flutur.

Explicația “răzgândirii” a fost că, numai cu câteva minute înainte, PSD respinsese la vot două proiecte referitoare la alocarea de spații gratuite pentru Asociața de Apă și Canalizare și pentru Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de gestionare a deseurilor ( prilej cu care Ioan Cușnir i-a spus lui Flutur ați politizat comisiile pentru examen la spital, ați început prost o centură, vă asociez imaginea cu Zidul Morții, cu Casa Corpului Didactic construită în câmp deschis, cu demagogul care la sfârșitul ședinței de CJ ne spune că își ia salopeta ca să plece să rezolve problema la groapa de gunoi ).  În replică, aleșii PNL au “trântit” proiectul locului de joacă de la Fălticeni, pentru a nu-l “favoriza” pe primarul PSD Coman.

La ședința de la sfârșitul acestei luni, după ce PSD a votat spațiile pentru cele două asociații, PNL a revenit la sentimente mai bune cu terenul de la Fălticeni, dar aleșii din PSD nu s-au putut abține și au readus în atenție primul refuz.

Oana Pintilei ( PSD ) i s-a adresat lui Flutur :  “Dle. președinte, dvs. ați declarat în ședința anterioară că nu veți susține acest punct, acum votați tot în contrapartidă ?  ( rumoare în sală )  Este vorba despre niște copii, nu ne batem joc și nu râdem !”

Flutur a spus că  “nu e vorba de contrapartidă, Consiliul Județean Suceava nu lucrează cu această măsură, este votul liber”,  Pintilei nelăsându-l să termine :  “Am înțeles, înseamnă că la ședința trecută nu ați dorit ca acești copii să beneficieze de un loc de joacă”.

Vicepreședintele Gheorghe Niță ( PNL ) a declarat că “am analizat situația și am văzut că de acest teren de joacă vor beneficia și copiii de la grădănița specială, va fi o socializare cu ceilalți copii”,  după ce în luna mai afirmase franc că  “este un loc de joacă a acelor copii care sunt la grădinița specială Fălticeni și ne este necesar nouă, dar dvs.  ( consilierii PSD – n.r. )  v-ați abținut să ne mutăm cu asociațiile acolo, așa că mă abțin și eu să votez acest proiect”.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 31 iulie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 31, 2017 @ 9:56 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string RW1GGO to the field below: