Parcul Prefecturii și Muzeul Ion Irimescu din Fălticeni, înghițite de bălării - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Parcul Prefecturii și Muzeul Ion Irimescu din Fălticeni, înghițite de bălării

De    •   Publicat acum 3 ani, 29 iulie 2017   •   3 comentarii

 

Angajații de la Spații Verzi ai Primăriei municipiului Fălticeni, devenițicelebri” în întreaga țară după plimbarea cu tractorul a incubatoarelor de la maternitate și după ce ZdpN i-a prins în timp ce spărgeau gresia exterioară de la Baza de agrement Nada Florilor, la o lucrare în garanție (trimiși de șeful lor din primărie), ar trebui să își îndrepte atenția mai des spre Parcul Prefecturii (fost 23 August).

Nu de alta, dar miercuri, 26.07.2017, pe unele porțiuni, aleile parcului aproape nu se mai vedeau din bălării, mai cu seamă în partea dinspre locul de joacă și dinspre noul spital.

 

 

Situația era asemănătoare și în apropierea Muzeul Ion Irimescu, cel mai important al urbei și cu care conducerea Primăriei se laudă ori de câte ori are prilejul.

E adevărat, zona dinspre strada Mihai Eminescu este mai aerisită”, dar asta nu scuză cu nimic amânarea tăierii vegetației prin zonele unde ochii trecătorilor sau drona nu ajung.

Dacă este mai ușor, propunem amplasarea, la intrarea în parc, a unei plăcuțe cu numele Jungla Prefecturii.

Între timp, după ce s-au sesizat că fotografiem pepiniera de bălăriile din singurul parc adevărat din Fălticeni, mai marii și mai micii administrației publice locale au catadicsit să se pună pe treabă. Puțin, cum le este obiceiul. Mizeria a rămas, iar despre halul în care arată locul de joacă … nu există cuvinte.

 

 

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

​​​​​​

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 29 iulie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 29, 2017 @ 3:46 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With:

3 comentarii

 1. lulu spune:

  pai la primarie avem un compartiment de curatenie condus de domnul stratulat dar el se ocupa cu afaceri de inchiriat popi de constructii si multe altele in timpul programului, sa veniti ssa vedeti str. 1 mai cum sta nematurata zile intregi , si noi platim taxe si impozite .

 2. Ai!AI!AI! spune:

  Aici este locul ideal pt a fi plasate statuile eitelor si amenajat parcul ca zona culturala.In mijloc ar trebui o mica scena acoperita pt manifestari culturale fara taxa si ar mai trebui si un ingrijitor care sa ingrijeasca acest parc.Daca psd-istiii falticeneni ar fi cat de cat si oameni de cultura sau instruiti cultural in mod real macar la nivel mediu ar intelege, ca ar fi un loc ideal pt asa ceva,precum statuile din Copou!

 3. Jerry spune:

  Locul de joaca din spatele bibliotecii l-a fotografiat cineva?Un pusti de 2-3 ani risca sa fie pierdut daca nu sta numai pe carare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string IHobOO to the field below: