Harșovschi scuză maxi-taximetriștii, spunând că TPL nu are posibilitatea de a prelua toți călătorii - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Harșovschi scuză maxi-taximetriștii, spunând că TPL nu are posibilitatea de a prelua toți călătorii

De    •   Publicat acum 3 ani, 29 iulie 2017   •   Fara comentarii

La ultima ședință CL, viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi ( PNL ) a avut o replică slabă la întrebarea consilierului local Gabriel Buceag ( PSD ), referitoare la cursele pe care maxi-taximetriștii continuă să le facă prin oraș ( cu opriri în toate stațiile TPL ) chiar și după restrângerea activității.

 

 

CITESTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/07/13/fotovideo-maxi-taximetristii-suceveni-au-gasit-portita-pentru-a-circula-in-continuare-au-schimbat-traseele-dar-au-pastrat-statiile/

 

 

Buceag a întrebat  “de ce nu se face o adresă către Consiliul Județean, astfel încât operatorii care au curse interjudețene să nu mai aibă atât de multe stații în municipiul Suceava, ei fac, practic, concurență neloială TPL –ului  ( societate administrată de municipalitate – n.r. ).  De când autobuzul care merge către Hânțești și Adâncata are stație la Mobilă ( în George Enescu – n.r. ),  eu știu că Adâncata este după Burdujeni, nu are treabă cu Șcheia”.

Luat prin surprindere, Harșovschi a bâiguit un răspuns în care a lăsat o „portiță” pentru maxi-taximetriști :  “Traseele sunt avizate de Consiliul Județean până în 2019, vă asigurăm că facem demersuri și eforturi pentru ca acest lucru să se reglementeze și, bineînțeles, acest lucru trebuie și sincronizat cu potențialul TPL –ului de a prelua oameni”.

Deși prezent în sală, managerului TPL Darie Romaniuc nu i s-a solicitat cuvântul.

 

 

 –

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 29 iulie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 29, 2017 @ 5:28 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string yz3OPU to the field below: