Polițiștii locali fălticeneni mulțumesc fierbinte primarului Coman și deputatului Rădulescu - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Polițiștii locali fălticeneni mulțumesc fierbinte primarului Coman și deputatului Rădulescu

De    •   Publicat acum 3 ani, 25 iulie 2017   •   6 comentarii

 

Polițiștii locali din Fălticeni nu se dezmint: pornind de la cazul polițistului ucis săptămâna trecută în gara Burdujeni, polițiștii locali fălticeneni au dat-o pe mulțumiri penibile pe Facebook.

Textul postat de ei nu mai are nevoie de comentarii referitoare la “periat scamele”, facem doar precizarea că am păstrat formularea originală:  “Noi, politistii locali ai Municipiului Falticeni, tinem sa multumim Domnului Primar Cătălin Gheorghe Coman pentru sprijinul acordat, pentru ca a inteles nevoile si problemele noastre si intotdeauna a gasit o modalitate pentru a le rezolva.

Multumim Domnului Deputat Alexandru Rădulescu pentru implicarea si interesul de care da dovada pentru ca cetatenii acestui municipiul sa fie din ce in ce mai protejati.

Trebuie sa ne mandrim cu oameni ca ei !”

În istoria recentă, doar Ceaușescu a mai avut parte de asemenea laude !

 

 

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 25 iulie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 25, 2017 @ 9:23 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

6 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Se aude că și Ticu Parasca și Jimi Cârjă au trimis o carte poștală la primărie, mulțumesc pentru grija pe care șefii lor le-au purtat-o și îi așteaptă cu nerăbdare să se revadă.

 2. dutu spune:

  Falticeniul este plin de talhari si vandali. Noaptea nu vezi picior de politist pe strazi. Politistii locali stau ziua si pazesc parcometrele, poate prind vreun sofer ce nu scoate bilet.

 3. un cetatean spune:

  Sa lasam mortii in pace! Alta alternativa nu au oamenii decat un post la buget, cine mai prinde. Asa ca, lasati comentariile de mai capitalisti si cascati ochii la realitate!

 4. Ai!AI!AI! spune:

  ridicol si penibil!

 5. Frunza verde spune:

  Asa merge treaba la partid si la stat. Linguseli si iar linguseli. E de mirare ca nu au propus sa li se faca bust pe aleea pietonala.

 6. rustic spune:

  Inafara de masinile politiei municipale si ale jandarmeriei nu vezi picior de politist local prin oras pe timp de noapte, pe cine sa protejeze ? auzi la ei ce spun ,, cetatenii acestui municipiul sa fie din ce in ce mai protejati,, sunt paznicii parcometrelor si atat, acesti gardieni publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string dnIOU5 to the field below: