Medicul ginecolog Onofriescu, cetățean de onoare al Fălticeniului: “Din nefericire, sunt mulți colegi care condiționează actul medical și cred că este un lucru foarte, foarte rău” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Medicul ginecolog Onofriescu, cetățean de onoare al Fălticeniului: “Din nefericire, sunt mulți colegi care condiționează actul medical și cred că este un lucru foarte, foarte rău”

De    •   Publicat acum 3 ani, 20 iulie 2017   •   1 comentariu

Municipiul Fălticeni are, de ieri, un nou cetățean de onoare : prof.univ.dr. Mircea Onofriescu, președintele Societății Române de Obstetrică și Ginecologie și al Societății Române de Medicină Reproductivă.

Medic ginecolog, el a primit titlul în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local, la debutul căreia primarul Cătălin Coman a menționat că  “dl. prof.univ.dr. Mircea Onofriescu, fălticenean de-al nostru, are în spate o bogată experiență și o bogată activitate combinate cu o foarte multe rezultate remarcabile pe plan național și internațional”.

După primirea distincției, Onofriescu a mulțumit pentru atenția acordată de aleșii, prietenii și cunoscuții din sală.

“Am avantajul că am cea mai frumoasă specializare din medicină, prin fertilizarea  in vitro  practic concepem copilul de la primele stadii, am posibilitatea să dau naștere unor copii sănătoși.

Sunt convins că poate nu sunt unul dintre cei mai reprezentativi cetățeni de onoare ai Fălticeniului, dar cred că cel mai important lucru este că am reușit să-i învăț pe mulți dintre tinerii medici lucruri deosebite, că am reușit să le transmit altora din experiența mea.

Din nefericire, în momentul de față sunt mulți colegi care condiționează actul medical și cred că este un lucru foarte, foarte rău și care nu cred că trebuie să se întâmple”, a menționat Onofriescu (64 ani), în prezent directorul maternității Cuza Vodă Iași.

 

 

 

MIHAI SPÎNU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 20 iulie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 20, 2017 @ 10:39 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Frunza verde spune:

  Unii medici conditioneaza actul medical iar alti medici consulta pe banda rulanta la viteza maxima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string fXe3tc to the field below: