„Creatori de viitor”, proiect pentru tinerii cu performanțe deosebite - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

„Creatori de viitor”, proiect pentru tinerii cu performanțe deosebite

De    •   Publicat acum 3 ani, 19 iulie 2017   •   Fara comentarii

Între 10 și 16 iulie, 80 de elevi de liceu cu performanțe deosebite în educație, cultură, sport și leadership școlar au luat parte la cea de a patra ediție a proiectului  Champions United,  parte a programului educațional  Creatori de Viitor,  construit în jurul a 3 obiective : o comunitate a liceenilor români cu performanțe deosebite, o platformă de lansare a unor proiecte ale viitorului și un spațiu de dezbatere a unor subiecte alături de cei pe care-i numim “creatori de prezent”.

Marele premiu – o finanțare de 20.000 lei oferită de Kaufland România – a fost câștigat de  Food Reformers,  proiect care își propune să educe consumatorii în privința risipei alimentare.

Un alt proiect care a impresionat juriul a fost  TeachU, acesta urmărind conectarea tinerilor care au potențial academic cu elevi fără posibilitatea de a acumula nivelul academic și având scopul îndrumării, informării și colaborării adolescenților.

 

 

Între invitați putem aminti pe Michael Bulzan – director regional pentru Europa și Asia Centrală la Duke University,Marius Ungureanu – absolvent de management strategic al organizațiilor de sănătate la University of Iowa (SUA) și doctor în medicinăMirela Retegan – creatoarea fenomenului Zurli, David Timiș – Growth Engine Manager la Google și Dan Isai – fondator și CEO Salad Box.

În ultima seară a proiectului, Grădina Botanică din Cluj a găzduit Gala  PerForm,  eveniment devenit tradiție în cadrul Creatori de Viitor.

 

 

                                                  

 

ALMA GAVRIL  /  ALEXANDRA DIACONIȚA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 19 iulie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 19, 2017 @ 7:49 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string EXZguT to the field below: