20 de polițiști și jandarmi suceveni, stagiu de etică și de prevenire a corupției - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

20 de polițiști și jandarmi suceveni, stagiu de etică și de prevenire a corupției

De    •   Publicat acum 2 ani, 18 iulie 2017   •   Fara comentarii

 

Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cuInspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratul General pentru Imigrări și Inspectoratul General al Jandarmeriei, cu sprijinul Fundaţiei  Hanns Seidel  România, organizează la Suceava, în perioada 18 – 20 iulie, un nou stagiu de formare în cadrul Proiectului Etică Organizațională și Integritate în M.A.I.

Proiectul, aflat la cea de-a doua ediție, este adresat personalului Ministerului Afacerilor Interne și are ca obiectiv promovarea eticii organizaţionale şi integrităţii în rândul poliţiştilor, în scopul însuşirii de către poliţiştii aflaţi la început de carieră a cunoştinţelor şi abilităţilor necesare dezvoltării unui comportament adecvat în asigurarea aplicării legii.

Stagiul de formare beneficiază de participarea a 20 de tineri funcționari M.A.I. aflați la început de carieră din cadrul Inspectoratului de Poliție al Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Suceava, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi  Petru Rareș  Fălticeni și Arhivele Naționale – Serviciul Suceava

Stagiul de formare actual beneficiază de sprijinul Consiliului Județean și al Muzeului de Istorie, care au pus la dispoziția organizatorilor Sala Media din cadrul Muzeului de Istorie.

Participanții beneficiază de expertiza unor traineri reputați din cadrul și din afara M.A.I. ; cms. şef. dr. Şinca Florin – I.G.P.R., autorul a numeroase cărți istorice, gl. bg. (r) Virgil Vochină – fost polițist, Mircea Toma – preşedinte al Asociaţiei ActiveWatch, col. (r) Dan Antonescu – fost polițist etc.

Întâlnirile vizează formarea tinerilor funcționari în spiritul dezvoltării unui comportament etic şi integru, perfecționarea managerilor în promovarea valorilor morale în M.A.I.

Proiectul  Etica organizaţională și integritate în M.A.I. este o inițiativă a Direcției Generale Anticorupție în contextul măsurilor de prevenire a corupției.

 

 

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 18 iulie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 18, 2017 @ 2:58 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string JsHtKY to the field below: